Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

R^R^ Farizeové...kdos bez viny, hoď kamenem ....podle jejich měřítek by byla v klatbě půlka národa včetně mnohých z nich.

Strká se dopředu nějaké Stb, ale vážnější problém do budoucna bude uchopení moci (demokratickými pravily) aligarchií!

M.j. všichni ti revolucionáři z 89., už si přiznali že bylo vše právě tou Stb připraveno?

Že byli sice upřímně rozohněni, ale že byli v podstatě užitečnými loutkami ve hře, jejíž scénář nenapsal ani Havel (o jeho úloze se raději nemluví), ale právě ta Stb!!!

A ještě jednou m.j.: obušky na zádech studentů byli otupělé společnosti málo, i pro ty slavné umělce a tak musel "umřít" student Šmíd, alias Zivčák!

Babiše nemusím, ale souhlas s autorem, že jeho případný podpis se od těch antichartovských moc neliší. A ještě jedno m.j.: dle vyjádření právě té Stb, daleko větší "výtěžnost" pro jejich šmírovací práci měli z povinných hlášení od těch, co byli služebně v cizině. Kolik jich slovně přislíbilo spolupráci a také ji plnilo, to už nikdo nezjistí.

0 0
možnosti
IB

I26v41o 69B65o82u78š17e

22. 2. 2018 16:28

Co to v tech valasskych putykach uzivate......

0 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 3
možnosti
PK

Nerozumím tomu - co má ochrana osobních údajů (GDPR) společného se satirou?

0 0
možnosti
Foto

Prozrazuje politický názor politika a to se podle GDPR prostě nesmí. A už vůbec ne nějaká satira na českou nepracující a státem hojně podporovanou menšinu. Pane Kropáčku, zásadní je uvědomit si, že ochrana osobních údajů je v tomto případě pouze krycí název pro nebývalé omezení základních svobod.:-/

1 0
možnosti
PB

..... holt, umjelci!,- křehké duše, plní neklidu, rozpolcení, někdy romantici, jindy afektovaní tyrani, blázni, šašci, klauni, andělé, bohové,- podle teho co zrovna mají za roli,- z teho by musel mit maniodepresivní stavy každej, žejo?! Nóóó, a tak si v mánii zahajlujou, v depresi začnou soudruhovat a požadovat trest smrti pro svoje kolegyně, v mánii podpořijou Pražský jaro, v depresi zase všechno vodvolají, v mánii podpoří převrat klíčema a v hluboký depresi pak všechny dobrý myšlenky demokracie pošlapou !,- ....... mimochodem,- už někdo z tej elity konečně emigroval(?) nebo to zase byly, jako obvykle, jen bohapustý umjelecký kecy V[>-]?!?

2 0
možnosti
SB

I v této diskusi je vidět, že sluníčkáři a pravdoláskaři si dodávají pocit, že mají pravdu, tím, že překroutí výroky druhých lidí a vyvracejí potom tu překroucenou verzi, nikoli to, jak to člověk napsal.

Pan autor nepíše, že mu nevadí Babišova estébácká minulost. On píše, že ve vzduchu visí větší nebezpečí než právě tahle jeho minulost.

Prostě jako kdyby realisticky uvažující Standa napsal, že tvrdé drogy jsou větším nebezpečím pro narkomana než patnáct cigaret denně pro kuřáka, a pravodláskař Martin potom napsal, že Standa obhajuje kouření patnácti cigaret denně jako něco, co není zdraví škodlivé.

Nic takového pomyslný Standa nenapsal. On jen tvrdí, že to není tak škodlivé jako tvrdé drogy.

4 6
možnosti
Foto

Výborně podané vysvětlení k pochopení žákům na 1. stupni ZŠ. Nicméně podle mínusů následovníků mírumilovného bombometčíka ne, že by byli hloupější, ale oni prostě NECHTĚJÍ pravdu. Je to s podivem, když kudy chodí, tudy právě tuto mantru trousí.;-)

3 0
možnosti
JL

Vidím hutný, normalizační jazyk plný frází, to se asi bude některým líbit.

Netušil jsem, že jste to byl zrovna vy, kdo psal po zdech: nechte zpívat Mišíka.

To jsou mi věci.;-D

6 2
možnosti
Foto

Další obhájce agenta Bureše. Vás ale je. Co vám dal, že jej takhloupě hájíte ???RvRvRvRv

9 6
možnosti
MD

Zadna obhajoba se nekona, to clanek o dvou zizalach z nichz jedna oznacuje druhou za anakondu.

7 1
možnosti
MD

Vynikajici clanek o tom jak 'to chodi' v Cesku.

8 4
možnosti
MC

R^Máte naprostou pravdu. KarmaR^ Pro mnohé z nás byl listopad 89 cestou k přirozenému kapitalismu. Lví podíl na této výchově má bohužel i V. Havel, jako představitel reformního socialisty podporovaného probruselským multikulturalismem. Ani A. Babiše nevyjímaje z levicového opojení na moci.

Většina lidí se mylně domnívá, že fašismus je pravicový politický směr. Ve skutečnosti však má s pravicí pramálo společného. Počátky fašismu lze vystopovat k italským marxistickým socialistům. Otec a hlavní postava italského fašismu, Benito Mussolini, byl tajemníkem Socialistické federace Forli, kde se zařadil k nejradikálnějšímu levému křídlu.

Působil nejprve, mimo jiné, jako vydavatel levicového listu Třídní boj a nejprve hlásal proletářský internacionalismus. Později byl ze strany vyloučen a přidal se, aniž by se jakkoliv zřekl socialistického přesvědčení, ke skupině s názvem Fascio Autonomo d'Azione Rivoluzionaria, která byla založena levicovými syndikalisty. (Syndikalismus je směr v dělnickém hnutí, jehož hlavní myšlenkou je důraz na organizaci dělnické třídy formou odborů.)

Takřka vzápětí se stal Mussolini i vůdcem této skupiny a přiklonil se k nacionalistickému pojetí socialismu - mimo jiné hlasitě podporoval vstup Itálie do 1. světové války, a podobně jako v Rusku Lenin, i on viděl ve válce počátek sociálních revolucí, které smetou buržoazní řád.

6 3
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.