Kocourkovští žádají stáže u českých politiků

Původně radní Kocourkova navrhovali vyvolat arbitrážní řízení proti České republice v obavě, že je zneužíván jejich patent na blbost. Nicméně nakonec zcela obrátili, poněvadž si všimli, že u českých politiků by se mohli mnohému přiučit a svá nesmyslná rozhodnutí tak dovést k virtuozitě.

Na české politické scéně se kontroverzní a nesmyslná rozhodnutí objevují více než často. Zrovna nad nejčerstvějším projevem páně ministra zdravotnictví Svatopluka Němečka, vezmeme-li v úvahu vyjádření protistrany, zůstává rozum stát.

„Vítám jasné závěry Komise. Jednoznačně z nich vyplývá, že mediální prezentace případů tak, jak ji poskytli novinářům jednotliví představitelé Zdravotnické záchranné služby hlavního města Prahy, neodpovídala skutečnosti. Nedošlo tedy k ohrožení pacientů, ale k nezodpovědnému znepokojování lidí. Vyzývám dotyčné pracovníky, kteří jsou zodpovědní za takovou prezentaci konkrétních případů v médiích, aby přestali vyvolávat strach veřejnosti ohledně dostupnosti akutní zdravotní péče a zneužívat pacienty v mediální kampani sloužící evidentně zcela jiným cílům, než jsou zájmy pacienta...“ (zdroj: www.mzcr.cz)

Takže se vlastně vůbec nic nestalo. Nikdo nevozil po Praze marody, kteří měli na kahánku, protože komise řekla, že neměli na kahánku.
Nikdo neodmítal pacienty a všichni je vítali s otevřenou náručí a dokonce se o ně nemocnice přetahovaly. To bude asi pravý důvod, proč sanitky jezdily tam a zpět. Vlastně ony vůbec nikde nejezdily.

Komise byla tak vysoce odborná, že si, podle tvrzení Zdeňka Schwarze, šéfa záchranné služby v Praze, ani nenechala pustit záchrankou doručené odposlechy. To prý kvůli dalším odborníkům, kteří nedovedli odposlechy pustit. Není se co divit kocourkovským.

Závěr je jednoznačný. Jedná se o volební kampaň senátora a šéfa pražské záchranky a jeho volebního štábu, který jezdil po Praze v sanitkách. A samozřejmě všechno nafoukla média. Pro média kritika zapůsobila jako bumerang, poněvadž ony často rády informace nafukují a pak už člověk neví, kdy vlastně píší pravdu.

Ovšem hlavním přínosem je maximální spokojenost ministra zdravotnictví. Hlavně, že jsme našli prolhaného viníka a pravda o úžasném českém zdravotnictví zůstane nepošramocena. Hurá! Jestli je to pravda, to už není podstatné.

Poněkud staršího data jsou podlézací manévry úžasně úspěšného ministra zahraničí Lubomíra Zaorálka. Prezident Miloš Zeman tehdy k muslimským teroristickým akcím, mimo jiné, pronesl: …"Nenechám se uklidňovat prohlášeními, že se jedná pouze o malé okrajové skupiny, domnívám se naopak, že tato xenofobie a tento, řekněme, rasismus nebo antisemitismus vyplývá ze samé podstaty ideologie, o kterou se tyto fanatické skupiny opírají."

Zaorálek přímo bleskově, s řádně ohnutým hřbetem, přišel s naprosto nepochopitelnou omluvou: „Ujistil jsem velvyslance, že my budeme vždy přesně rozlišovat mezi tím, co jsou zločiny, kriminalita a zločiny proti lidskosti a co je náboženské převědčení, které samo o sobě není s žádným násilím spojeno.“ To jsou opravdu převratná tvrzení.

Takže podle Lubomíra Zaorálka nemá vůbec nic společného s muslimským náboženstvím, když do budovy nalétá letadlo a piloti ječí Allahu Akbar. Pro Zaorálka nemá s náboženským přesvědčením nic společného, když afričtí muslimové vraždí, unášejí nebo utínají ruce, vydloubávají oči a řvou Allahu Akbar. To samé heslo používají při vraždění civilistů v Iráku ISIL.

Pokud takto přemýšlí ministr zahraničí České republiky, tak asi naše politická scéna souhlasí s tím, že muslimka měla být po konverzi na křesťanskou víru popravena a taky asi souhlasí s tím, že bylo správné stětí hlav novomanželů, poněvadž se vzali navzdory přání rodiny. Ať se kdokoliv tento čin snaží omlouvat zvykovým právem, toto právo vychází z náboženského přesvědčení. Středověk trvá. Kocourkovští nejsou zase tak úplně blbí, když se chtějí přiučit u českých politiků.

Čtěte i další články:

Zpravodajci, potřebuji helfnout!

Irák: Ameriko, za demokracii děkujeme pěkně!

Evropská únie se ekonomicky zruinuje sama

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Radomír Dolanský | středa 2.7.2014 18:14 | karma článku: 28,53 | přečteno: 1036x