Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Bušek přítel Karla IV.

26. 5. 2012 14:55
V Česku bude dobře, až hrdina

3. a 4. odboje a autor Analýzy 17. listopadu bude mít u nás pomníky. Odhalil SAMET jako změnu totalitní moci StB na moc StB pod pláštíkem demokracie a tržní ekonomiky. Vývoj je podobný jako v Rusku, vládne naše obdoba Rudé střechy - zločinné spolčení politiků, nomenklatury, státní správy, finančních skupin, kmotrů a mafií, v něž se proměnily partaje založené a ovládané StB. Toto zločinné spolčení ovládá policii, justici a média. Rathovi bylo nutno podstrčit něco, co se po jeho protiprávním zadržení dalo zaměnit za peněžní obnos. M. Benda řekl, že před volbama se uvidí. Němcová dala souhlas k zadržení Ratha za účelem jeho "přistižení", aby mohl být od nastrčené krabice oddělen za účelem výměny obsahu. K nastrčení krabice asi byli Rathovi partneři donuceni vydíráním, něco na ně měli, a pak už to šlo. Rathovi nasazen náhubek, oddělen od informací, neví ani, co z něho média udělala, neví proti čemu se bránit ani nemá možnost. Právníci se bojí obhajovat ho. Nepřipomíná vám to M. Horákovou?

0 0
možnosti
PH

modrénebe

25. 5. 2012 10:33
Skupina poslanců v senátu

oprášila zákon na zrušení imunity z roku 2006. Tenkrát tento zákon senátem prošel. V současnosti ho sice senátoři pustili do druhého čtení, ale nechal se už slyšet senátor ČSSD, že je populistický. Ten zákon nechal pouze imunitu na projevy a hlasování. Nic víc nic míň.

http://www.senat.cz/cinnost/index.php?ke_dni=16.08.2011&O=8

0 0
možnosti
RD

radomír dolanský

25. 5. 2012 11:16
Re: Skupina poslanců v senátu

No, nie je to bohvie čo, ale lepší než drátem do oka. Jinak jsem pro to, aby byly všechny zákony populistické - pro lidi a nikoliv pro nadlidi, do kterých se pasují politici. Čím výše, tím více. A dokud nevejde návrh v platnost tak neexistuje.

0 0
možnosti
A

ambs-ace

25. 5. 2012 7:49
Jste neuvěřitelnej...

Víte co je to procesní chyba? Tahle legrácka dostala v USA na svobodu i prokazatelné vrahy a pokud není zákonost tam tak už kde. Až půjde Rath domu a soud mu bude muset vrátit peníze, tak si vzpomeňte na amatérizmus a neschopnost našich orgánů. Ráth totiž není jen tak někdo , je poslanec a má imunitu, což je něco čím se liší od nás občanů,  co mě strašně štve , ale je to tak , co naděláme.

0 0
možnosti
RD

radomír dolanský

25. 5. 2012 8:15
Re: Jste neuvěřitelnej...

No jo. Když oni, kriminalisté, tak moc chtějí dokázat, že nejsou pohůnci politiků, že můžou na nějakou tu maličkost zapomenout.:-) Ale pokud si opravdu myslíte, že USA jsou zárukou spravedlivé justice, tak to jste mě zase dostal blíže k infarktu (uchechtám se nad tímto vtípkem).;-D Ano, čeští politici jsou bezesporu nadřazená kasta a právě proto nemůže být tento systém demokratický. A reakce národa? Že máme přecpané věznice? Dobře jim tak. Ale netrpí náš chudáček Arcilotr, který okrádal (možná) nás všechny? Je to opravdu podivná nelogika.:-P

0 0
možnosti
VDTI

Výstřik do tmy IX.

25. 5. 2012 7:29
A jak to udělat bez použití násilí?

?

0 0
možnosti
RD

radomír dolanský

25. 5. 2012 7:32
Re: A jak to udělat bez použití násilí?

Ať už byl listopad 89´jakkoliv zmanipulovaný, určitý návod to je pořád.

2 0
možnosti
DF

Psychotic17

25. 5. 2012 7:19
.

Jedinkrát v historii se nestalo, že by Češi měli rádi své politiky. Nespokojenost s politikou bylo velké téma i za první republiky, kdy jsme byli jedním z nejrozvinutějších států světa.

1 0
možnosti
RD

radomír dolanský

25. 5. 2012 7:30
Re: .

Máte naprostou pravdu, že nespokojenost prakticky Češi vyjádřili pouze jednou, pokud bereme novodobé dějiny. I ta první republika měla svého nenáviděného Kalouska (Rašína). Ale tady ani tak nejde o nespokojenost s politiky kvůli politiky, jako spíše s tím, že nám doslova vládne Alibaba a několik set loupežníků.

0 0
možnosti

3lipy

25. 5. 2012 7:14
Radku,

"Nestačí nám ke spokojenosti prostě si jen zanadávat a zase ohnout hřbety?" Věř mi, že mně tohle nestačí! A určitě nejsem sama...R^

0 0
možnosti
RD

radomír dolanský

25. 5. 2012 7:22
Re: Radku,

Určitě nejste sama, Libuško. Je nás mnoho, ale jaksi jsme pořád ještě málo naštvaní. Je vidět, že nám to trvá trochu déle než praštíme do stolu (nebo do poslance?) a zařveme: "Tak dost!"

0 0
možnosti

3lipy

25. 5. 2012 7:12
Radku,

0 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.