Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J30o13s51e16f 64P77o71t16r

4. 12. 2012 21:19

Studenti nedemonstrují proti výsledkům  voleb, studenti demonstrují proti tomu, že představitel komunistické strany má řídit školství.

A s tím stoprocentně souhlasím.

Svoje školství jsem prožil v reálném socialismu a bylo plné pavěd, polopravd i vyslovených lží.

Začněmě třeba Lysenkovou teorií biologie, Lysenko, vyslovený podvodník a jeho teorie se učila na 1/6 světa nejméně 20 let. Popírání kybernetiky - ta byla označena jako buržoazní pavěda a ještě dneska se tvrdí, že jak padají Rusům družice je to důsledek .   Falšování fyziky, neuznávání teorie Velkého třesku, protože to zasahovalo do fylozofických základdů marx-leninismu - např. se tvrdilo, že prodlužování vlnové délky světla není důsledkum rozpínání vesmíru, ale že se vlny cestou "unaví".

Dokonce se falšoval i zeměpis rozdělování na reakční kapitalistické země a pokrokové socialistické. A vůbec nemluvim o dějepise, popřípadě o jiných společenských vědách, kde pavědy, polopravdy a lži vydržely až do dneška

3 3
možnosti
Foto

Dobře, ale s takovým názorem byste měl zaujmout úplně stejný postoj především ke katolické církvi a jejím vyznavačům v politice, protože tohle všechno je i ona v bleděmodrém. Nemůžete přece jedny odsuzovat a druhé potichu obcházet, když hájíte historickou spravedlnost. Připadá mi to, jako by vám bylo už předem jasné, že syn vraha bude zase vrah. A přesně takto v historii odsuzovali komunisté.

3 3
možnosti
MD

V podstate neni co dodat. Karma.

2 1
možnosti
Foto

Připouštím, že jste svéprávný člověk, který si jen nepřipustil fakt, že se neprotestuje proti výsledkům voleb ale proti složení krajské koaliční vlády.

4 2
možnosti
Foto

Jsem radostí naprosto bez sebe, že připouštíte, že nemám papíry na hlavu. Ale složení krajského zastupitelstva je věcí vítězné koalice, kterou někdo zvolil. Protestovat je umožněno. Otázka je, jaké se používají argumenty.:-/

4 1
možnosti
KS

K42a40r71e46l 45S76a43i37d72l

4. 12. 2012 12:25

Jednoznačně karma!!Mluvíte mě z duše!!Vzorem pro tyto studentíky je zřejmě Karolína Peake,neb ta její strana,také nikým nevolena obsazuje důležité funkce ve státní správě a to zřejmě podle nich správně!!Rv

5 4
možnosti
PS

P38a79v78e47l 10S30y33c49h46a

4. 12. 2012 12:31

Kdo nesouhlasí máto říct nahlas. Prostest je legitimní vyjádření namzoru.

3 1
možnosti
Foto

Typicky komunista. Kolikrat ja uz slysel, ze komunisti ty volby v 48 demokraticky vyhrali. Takze mily komunisto - ti lide neprotestuji proti vysledkum voleb - tem procentum o kterych mluvis. Oni protestuji proti tomu, si komancove tyhle vysledky interpretovali. A davaji hlasite najevo, ze se jim ta interpretace nelibi. Nebo snad komancove (z kterekoliv strany) sli do voleb s tim, ze planuji ovladnout stredni skoly pres soudruzku komunistku? Nejak jsem si nevsim'.

4 4
možnosti
Foto

Stejskal, prosím vás, nezkoušejte ze sebe dělat další z řady neúspěšných Pýthií. Oslovujete-li mě jako komunistu, zesměšňujete pouze sám sebe obyčejným bulvárním výmyslem. Ale pokud máte přihlášku za redaktora do nějakého takového plátku, tak jdete správným směrem. Tam se takovým cucálistům z prstů daří.;-D

2 3
možnosti
PK

P83a16v81e67l 56K30u79r86a47l

4. 12. 2012 10:05

KDe byl zbytek... no asi jako já nenašel v kandidátech nikoho kdo by stál za to aby byl zvolen.

Můj názor je že pokud se 60 procent občanů k volbám nedostaví pak má zůstat 60 procent volených míst neobsazeno a ty funkce nemá zastávat NIKDO.

2 1
možnosti
PS

P19a30v10e93l 84S71y44c39h86a

4. 12. 2012 11:50

A jak to ten NIKDO zvládne, když bude na 40% funkcí sám!:):-P

0 0
možnosti
JZ

Docela rozumné názory,s kterými nelze jinak ,než souhlasit.je však trestuhodné od organizátora těchto protestů,nějakého zakomplexovaného učitele,který zneužil své žáky pro vlastní prospěch.Toho bych doporučil odklonit od vlivu na děti.Slušela by mu jiná  společnosti prospěšnější práce.

5 7
možnosti
ZB

Třeba v uranových dolech...

1 2
možnosti
FK

"Kdo na jihu Čech vyučuje demokracii?" Neměli by to být ti, kteří organizují nejrůznější demonstrace proti nezbytné hospodářské politice demokraticky zvolené vlády, vedou nejzběsilejší pomluvy a ty nesprostší nadávky, organizují generální a kdovíjaké stávky a  jiné a jiné sprosťárny - a oni to jsou!!! A od nich to ty vaše " milé děti" mají !  Capito?

4 9
možnosti
PJ

autore vychazite z mylneho predpokladu ze demokraticke volby zvoli demokraty.. za druhe pomerny system dava zcela jine vysledky nezli vetsinovy.. tento narod nevoli komunisty jak se mylne domniva nacek landa

14 2
možnosti
ZB

Tento národ bohužel volí a dál bude volit komunisty, mnozí hlupáci si myslí, že po jejich vítězství bude práce pro všechny...

9 4
možnosti
RH

Milí (zmanipulovaní) studenti.

Až jednou budete marně hledat práci, tak se obraťe na ty vaše "hrdinné" bojovníky s demokracií a "komunismem". Oni vám určitě rádi pomůžou. Nebo taky ne, protože podle pravičáků se má každý starat pouze o sebe. :-)

9 12
možnosti
PS

To byl hloupý příspěvek:)

9 11
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2830x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.