Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

;-D .."Nekonečné fanfáry Jaromíra Drábka.... Jeden ze zmetků..."Rv

který by měl už dávno sedět, přinejmenším alespoň ve vazební věznici.

2 0
možnosti
DH

A ještě jste zapomněl na další paskvil z dílny TOP 09, a to II.pilíř důchodové reformy, který je tak úspěšný, že se do něj přihlásilo pouze  22 tisíc lidí. Kvůli důchodové reformě se přece porvé zvedalo DPH. Zdá se mně, že největší průšvihy mjí ministři za  TOP 09, ale jelikož je mediálně chráněná, tak se o tom moc nepíše, proto TOP 09 rostou preference.

5 0
možnosti
RP

Ale na tom mají podíl oranžovci. Do druhého pilíře tak jdou pouze dobrodruzi a spekulanti.

Když oranžovci rovnou vyhlásili, že hned po volbách druhý pilíř zruší, tak kdo jiný by se namáhal. Když navíc ještě nikdo neví, jakým způsobem ho zruší.

Dobrodruhům je to jedno, jestli a jakým způsobem ho zruší, spekulanti doufají, že ty procenta navíc za ten rok a něco se jim " zestátní" do běžného státního důchodového pojištění a přispějí tak k jejich vyššímu důchodu.

0 2
možnosti
DK

D16a49v71i74d 96K91r58á92l

4. 4. 2013 10:47

ještě bych doplnil hanákovou

6 0
možnosti
Foto

Ano, trefil jste naprosto správně.8-o

7 0
možnosti
RP

To nemá nic společného s levicí ani s pravicí.

Konkrétně Drábek prostě na svěřeném postu řádil víc než Braniboři v Čechách.

Jednak škrtal  a škrtil oficiálně, to znamená škrtal a škrtil náklady a dávky, aby ty těžce uškrtané peníze Nečasova vláda rozházela například na pravidelné mimořádné měsiční odměny budižkničemům typu paní Nagyové stojícím v blízkosti státního koryta s penězi. A tuto snahu zakryl propagační kampaní, dehonestací, šikanováním a ponižováním lidí, kterým ty dávky seškrtal, zavedením systému nucených prací zadarmo a povinného hlášení DONEZ ......

Jednak neoficiálně otevřel cestu  tunelům třeba kolem informačního systému na MPSV.

.

Ve výsledku bude třeba do MPSV nalít o mnoho víc miliard než je těch cca 1.5 miliard. které Drábek z těch škrtů získal. Bude to nejspíš o dost víc než těch 7 miliard Milerové. Mimo MPSV to budou další miliardy, protože odhadem každá druhá  tisícovka, kterou Drábek ušetřil na dávkách, se nakonec pouze přelije do šedé nebo černé ekonomiky, protože ti lidi, když nebudou mít peníze na živobytí, tak je prostě budou koukat někde za každou cenu z čehokoliv vytřískat. Třeba na každou stovku, kterou vydělají "sběrem" železného šrotu , připadají nejméně dvě tisícovky, které musí poškozený původní majitel toho železného "šrotu" vynaložit na nezbytné opravy.

8 0
možnosti
MV

Z "dílny" politiků NIKDY žádné úspory nebudou, ještě jste to nepochopili?

6 0
možnosti
Foto

Pane Dolanský, nemějte obavy a buďte trpělivý. Ráj na Zemi se blíží. Za rok vyhraje volby ČSSD a spolu s KSČ jej nastolí. Všeho bude dostatek a samozřejmě zdarma. Přece to tak za jejich vlád vždy bylo. Stále bude svítit slunce, pověstní pečení holubi opět začnou létat a Kočka rozjede kolotoče. Zdroje jsou a schodek není dogma:-)

3 11
možnosti
JD

to asi nikdo neočekává. nicméně jako pravicový volič nejsem takový zaslepenec, abych neviděl, že konkrétně Drábek a Mulerová je snad to nejhorší, co mohla současná vládní koalice nabídnout

13 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.