Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Jiří Čunek versus česká národní blbost

Že odchod Jiřího Čunka z nejvyšší politiky oslavují Romové je zcela pochopitelné. Vždyť pro ně žádal, stejná práva, ale především povinnosti jako pro majoritní společnost! Že se jej snažila sesadit, a nakonec taky sesadila, lobby politiků a „ochanářů“, kteří se touto nerovností práva živí, je rovněž nasnadě. Ale proč lid obecný…?

www.aktualne.centrum.cz

V současné době se občanstvo pohoršuje nad praktikami bulváru, který lživě napadá české umělce. Trochu jim uniká, že bulvár drží nad vodou především oni sami, tím, že se na jeho drby přímo chorobně těší. A jako u jiných lží a zkreslených informací občanům zcela stejně unikl smysl případu Čunek.

Nechci zde rozebírat, zda Jiří Čunek bral či nebral, kolik má jeho rodina za léta společného života majetku v přepočtu na příjmy, co přijal, protože na to měl zákonné právo, nebo kde Čunkovi získali peníze na školní brašnu, když jejich nejstarší dcera nastupovala do první třídy... Že přeháním, říkáte? Snad jsem trochu ironický, ale co je to proti lidské blbosti národa, který Jiřího Čunka a jeho rodinu odsoudil bez jakýchkoliv podkladů, nepočítaje zkreslené zprávy zástupu udavačů, vyšetřovatelů, kteří sami jsou nyní šetřeni, politiků, ochránců lidských práv, zástupců iniciativ a v první řadě vůbec NE nezávislých médií.

Nicméně lidu obecnému unikla věc nejdůležitější – proč se pan Čunek do nejvyšší politiky dostal. A přitom se o důvodech jednalo dokonce až v Kongresu Spojených států. Oni Američani si většinou všímají všeho možného jiného, než aby si uklidili před vlastním prahem. Ale u Jiřího Čunka narazili. Za nepravdivé výroky se mu oficiálně omluvil samotný velvyslanec Spojených států v ČR. Kdo se mu omluvil v jeho rodné zemi? Na počátku všeho byl skoro „obyčejný“ pavlačový dům ve Vsetíně.

Pan Jiří Čunek, chtěl pro české občany odhalit lež a pravdu o sociální nerovnosti v prohnilém systému, který zde sice nefunguje (pro Romy naopak velmi dobře), ale existuje. Nazýval věci pravými jmény a veřejně, zatímco vy je pronášíte polohlasem v hloučku dobrých známých, stejně, jako když jste (vy starší) za Husáka pomlouvali komunisty. Vytahoval jeden nešvar za druhým z klobouku, v němž je ukryto vše pod krycím názvem romská problematika. A věřte, tam se vleze svinstva!

Ptal se za vás, jak je to možné, že Romové dostanou nové byty, když ty původní takzvaně vybydlí? Jak je možné, že napáchané škody po nich nikdo nevymáhá? Jak je možné, že čím dál víc Romů, kteří v životě nepracovali, si kupuje ze sociálních podpor auta v době, kdy tzv. bílým stačí sociální podpora tak akorát na přežití? Kolik kdo viděl Romů ve vozech autoškoly? Kdo z vás neskloní hlavu a neuhne, když jdou Romové proti vám roztaženi přes celý chodník? Jak je možné, že stát nechtěl slyšet pravdu o tom, jak jsou v romských iniciativách zneužívány a mnohdy rozkrádány granty a dotace? Proč nechce stát slyšet pravdu, že mnoho romských rodin o své vůli dává děti do speciálních (dříve zvláštních) škol, protože z toho všeho plynou další a další sociální doplatky? Chtěl se ptát na paradoxy, kdy v továrně pracují Romové ze Slovenska, i když jen o několik desítek metrů dál je sídliště plné nezaměstnaných českých Romů. Ptal se za vás na desítky a desítky dalších důkazů bezpráví páchaného státem na většinovém obyvatelstvu. A nejen, že se ptal, on je chtěl řešit. Proto do politiky přišel a především proto byl také velmi rychle odejit.

Proč posloucháme zcela na hlavu postavenou kritiku á la rasismus v Čechách od Únie a takových států jako je nabubřelá Francie, Německo, Velká Británie, samozřejmě v čele se Spojenými státy, které se topí ve vlastních rasových problémech? Naši politici kývou hlavami, poklonkují a před skutečnými problémy zavírají oči a nasazují si svářečské brýle. Únii slibují, že realisty typu Jiřího Čunka poženou z politiky svinským krokem. Dokud páni Kocábové a jemu podobní ochránci „prý“ utiskovaných Romů budou vystupovat ve jménu lží a výmyslů a řadový občan bude mít pomalu strach v obchodě žádat ČERNÉ boty, tak se v soužití s Romy nic nezlepší, ba naopak.

Pro tohle všechno přišel Jiří Čunek do nejvyšší politiky a již několik hodin po nástupu byl knokautován prvním z mnoha udání. Takzvaná seriózní média se v okamžení změnila v bulvární odpad, stejně jako řada politiků a osob přiživujících se na nepravdách a lžích kolem tzv. romské problematiky. Ta samá média, politici, bojovníci za práva menšin najednou ani neví, že nějaký Jiří Čunek existuje. Nikdo se nezmiňuje o udáních, která byla odkládána jako lživá jedno po druhém, a končí tak i v současné době. Nikdo se už takřka nezajímal o výsledky soukromého auditu, který si na majetek pana Čunka a jeho rodiny zadal Karel Schwarzenberg. Protože se nedobral žádných machinací a nesrovnalostí, pan kníže raději výsledky auditu ani nezveřejnil. Snad, aby se nezesměšnil ještě víc.

Takže řadový občan, jenž na jednu stranu z vlastních zkušeností velmi dobře ví jaké lži jsou mu, coby pravda, podsouvány v rámci tzv. romské problematiky, se opět zachoval klasicky v rámci české národní blbosti a dal, jako obvykle, na lživé mediální informace, politickou špínu, a nechal si utéct šanci vyoperovat zhoubný nádor v české politice respektive společnosti.

I já zde nakonec používám vnucený výraz Rom. Na tomto souhrném označení se dohodla pouze jedna z větví cikánského národa, pocházejícího původně z Indie, a to právě Romové na svém sjezdu v Londýně roku 1971. Takže když vám někdo bude tvrdit, že označení CIKÁN je hanlivé – lže! Více viz na http://cs.wikipedia.org/wiki/Cikáni. 


Autor: Radomír Dolanský | pondělí 22.6.2009 9:36 | karma článku: 42,70 | přečteno: 5034x
  • Další články autora

Radomír Dolanský

Žluté vesty – protesty v EU budou gradovat

Nejen Marie Le Pen varovala, že Emanuel Macron je pro Francii špatná volba. Nyní to zjišťuje celá země. Pozdě. Podobné protesty zaplaví časem celou Unii, poněvadž neosocialistický způsob hospodaření potřebuje peníze.

9.12.2018 v 11:38 | Karma: 41,29 | Přečteno: 1753x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Andrej Babiš jako trenažér pro udavače

Opozice musí již nadobro ztrácet nervy. Tolik udání, pomluv, výmyslů a snad i nějaký kus pravdy naplival kdekdo na premiéra a – nic. Jenom plky ve Sněmovně, divadlo na ulici, ale ANO zatím vítězí. Udavači prostě u voličů nefrčí.

4.12.2018 v 18:25 | Karma: 44,88 | Přečteno: 3949x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Z kerčského incidentu Ukrajina podezírá Mášu a medvěda

Petro a jeho továrny na čokoládu opět vyrazil s fňukáním do NATO a EU. A ono to jako obvykle funguje. Rusobijci jsou na koni a hřímají, jak je Rusko světu nebezpečné a stejně jako StB si zaznamenávají ty, kteří mají jiný názor.

26.11.2018 v 16:14 | Karma: 42,30 | Přečteno: 1832x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Lopaty z Prahy znesvětily pamětní místo

Ubohost a neúcta k základním tisíciletým tradicím lidstva k místům významným pro danou společnost. Za tohle se na Národní třídě demonstrovalo před 29 lety? Někteří Pražané si to asi myslí a oslavují svoji malost. Kavárna či žumpa?

17.11.2018 v 13:09 | Karma: 44,23 | Přečteno: 2267x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Dostali jsme se na úroveň USA – odsuzujeme bez soudů!

Ačkoliv to řadě zaslepenců nedá spát, tento blog opravdu není o vině či nevině Andreje Babiše, ale o vině společnosti, politiků, novinářů a médií jako celku. Zničit – jeden článek k tomu stačí.

15.11.2018 v 15:12 | Karma: 42,70 | Přečteno: 2079x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

Počkej na mě! Vyprovodil tátu do války, jeho fotka otevírala peněženky

1. května 2024

Seriál Jeho rozzářená tvář bývala za druhé světové války vystavena v každé třídě a kanadským žáčkům...

Bijec migrantů živoří. Salvini zamrzl v minulosti, spásu hledá v bájném mostu

1. května 2024

Premium Někdejší hvězda italské krajní pravice Matteo Salvini politicky živoří. Jeho strana Liga před...

Strach z problémového nájmu? Majitelé bytů mají získat garanci za nájemníky

1. května 2024

Premium Stát chce motivovat majitele nemovitostí k poskytování bydlení i rizikovým nájemcům. Pronajímatelé...

Dvacet let v Unii řečí čísel. Češi dominují v kaprech, letí také Erasmus

1. května 2024

Dvě dekády po vstupu do Evropské unie je co se týče peněz Česko více než bilion korun v plusu. Z...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.