Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No on si pan president udelal z Ukrajiny rodinny podnik, veskera vladnouci klika jsou pribuzni a znami a majetek je rozkradeny. Lide,kteri pomalu nemaji co do ust a mesice  demonstrovali pokojne v mrazu se po pendrekovem zakonu nakrkli a dosla jimtrpelivost.

0 1
možnosti

Díky za Váš názor, po přečtení několika článků ve zprávách jsem už měla častokrát dojem, že se všichni zbláznili. Je potěšující zjištění, že ještě někdo uvažuje se zdravým rozumem

2 1
možnosti

souhlasím, karma

2 1
možnosti

Lvovské noviny v . Poslední zpráva byla z 16:49, že v Kijevě policejní odstřelovač zastřeli učitele ze  http://dailylviv.com/.../militseiskyi-snaiper-zastrelyv-u...

Poslední aktualizace na stránkách kyjevských novin.... K této hodině zabila policie nejméně 42 lidí http://www.kyivpost.com/content/kyiv/ukraine-death-toll-rising-on-feb-20-with-at-least-42-people-killed-most-by-gunshots-from-police-live-updates-video-337236.html

1 1
možnosti

http://www.kyivpost.com , titulné strana....Zavražděný novinář měl manželku a syna

A vůbec poslední zpráva je, že Ukrajinský pravoslavná církev, nezávislá na Moskevském patriarchátu se postavila proti Janukovyčovi a za Ukrajinský národ

1 1
možnosti

R^R^R^                         :-)[>-]

1 0
možnosti
Foto

Dobře napsáno, souhlas, karma R^

Když jsem v televizi slyšel Zaorálka, tak jsem se za náš národ opět styděl. Myslel jsem si totiž, že nic horšího než Schwarzenberg nás potkat nemohlo.

4 0
možnosti

Mate pravdu! Vsadim se ze ti snajperi jsou ve skutecnosti agenti cia, ti klydne zlikviduji i vlastni lidi jako v r. 2011 v New Yorku. Pyste dal, at se lide dozvi skutecnou pravdu a otevrete oci vsem!!! Vivat Janukovyc, vivat Dolansky!

1 1
možnosti

No vivat?Zloděj,násilník,kriminálník Janukovič? Jiná věc je,že si ho sami zvolili,takže mají co chtěli.A nikomu do toho nic není........:-)[>-]

0 0
možnosti

Mám na to dost odlišný pohled. Janyukovič tu situaci prostě brutálně nezvládá. Politické vyjednávání mu nevyšlo a silou to vyřešit neumí. Upozorňujete na to, že v jiných státech se zásahy proti demonstrantům běžně dějí také. Ano, s tím naprosto souhlasím, jenže všude s nimi zametou do dvou až tří dnů a pak je klid. Janyukovič má problém od listopadu - a pořád nic.

2 4
možnosti

Unie a USA mu přikazují vyhnout se násilí. Ale i ti policisté se musí bránit když se po nich střílí a hází kdečím. Média ukazují rozvášněné bojující davy zapalující a drancující okolní budovy. Podle nich jsou v právu, dělají dobrou věc a tímto přesvědčují čtenáře a všechny co se na ta videa fotky dívají, že to tak je to správně, tak to má být. Násilím se vlamují do státních budov a parlamentu a podle médií jim v tom nemá být bráněno? Janukovyč je rozvážný, nechce silou rozprášit ten rozvášněný dav. Porušují příměří a pokud zase nějaké bojůvky objeví, novináři to přisuzují provokatérum ze strany vlády. Vždyť ta mediální manipulace je neuvěřitelná. Ozbrojení demonstranti odstřelují policisty z pušek, jsou mezi nimi vidět zbraně, ale média to překrucují a fandí dál té vzbouřené a dnes již i vyzbrojené armádě.

4 1
možnosti

To máte tak, když jsou vládci starý a hloupí, tak proběhne změna jako u nás. Když jsou vzdělanější a bohatý, tak hořej barikády. Předpokládám, že kdyby se tenkrát bolševik bolševik cukal, tak Vy mu přiběhnete napomoc s článkem v Rudým Právu.:-)

1 2
možnosti
Foto

Citát: „Čím je vlastně Janukovyč tak zrůdný? Udělal jedinou věc – zastavil přístupová jednání k Evropské únii.“ Tak to vysvětluje celé vaše myšlení.

2 1
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.