Jak ODS a spol. řeší kraviny místo práce pro voliče

Božátka ukřivděná, která voliči ohodnotili podle zásluh, jsou z krachu, o kterém však tvrdí, že byl superúspěchem, tak zdrcená, že kritizují něco, co se ještě vůbec nestalo.

Miroslava Němcová je už se svou kolovrátkovou kritikou v propadlišti dějin. Ovšem bělehradská rodačka Alexandra Udženija nezůstává pozadu a perfektně sekunduje svému šéfovi Petru Fialovi, který, pokud to není jeho nápad, zkritizuje i cihlu zlata zdarma věnovanou státu. Nebo z toho alespoň vytvoří mafiánský záměr. Ostatně jako Cosa Nostra se ODS proslavila díky některým svým členům již dostatečně, takže zkušenosti určitě nechybí.

V posledních dnech, v úzké spolupráci s mediálními posluhovači, zahájili kampaň za odstranění Andreje Babiše pro podvod na voličích s jeho menšinovou vládou a Miloše Zemana za úvahu, že by mohl nechat vládnout vládu bez důvěry bez omezení. Zamindrákovaná ODS je prostě na nervy a znovu zkouší, jak přesvědčit voliče, že jejich lži jsou lepší než ty Babišovy.

Tisk, televize, zpravodajské servery a nekonečné vytrubování několikaprocentních straniček o boji proti zlu, které vůbec nenastalo. Stejně, jako si před volbami dovolila Sněmovna uzurpovat právo soudit a vyšetřovat, s plnou hubou demokracie, i po volbách několikaprocentní straničky místo práce pro voliče, znovu jen a jen ječí a lživě pozměňují fakta. A je to právě dvojka z ODS, Fiala – Udženija, kteří vyzývají peklo i nebe, aby zabránili něčemu, co ještě vůbec nenastalo.

SYSTÉM, JENŽ SOUDÍ VĚC, KTERÁ BYLA JEN VYSLOVENA, JE HORŠÍ NEŽ SOCIALISMUS! NIKDO Z TĚCHTO ŠTVÁČŮ NECHCE VLÁDNOUT S BABIŠEM, ALE JEDINÉ MOŽNÉ ŘEŠENÍ – MENŠINOVOU VLÁDU S DŮVĚROU – OZNAČUJÍ ZA PODVOD NA VOLIČÍCH. TAKOVÍ POLITICI JSOU NÁRODU NA DVĚ VĚCI…

Jestliže začne být politik nesnášenlivý, pryč s ním! Takový politik je pak k ničemu i pro své voliče, natož pro stát. Jestliže se řeší ústavnost něčeho, o čem prezident jen!!! promluvil, jak je možné, že se nehovoří ve spojení s Ústavou ČR o Kalouskově výmyslu jak neustavit Sněmovnu? Toto je naprosto jasný důkaz, že křiklounům vůbec nejde o lidi, ale jen o moc. Nicka je vždycky nejvíc slyšet. Že se v našem NEprávním státě měří několikerými metry, to víme. Že tomu poskytují prostor média, to víme taktéž. Doufejme jen, že například Piráti opravdu zůstanou názorově neochvějní a nedají se zlomit od těchto převlečkabátů.

Přitom kdyby nevítězila v ODS zášť a nesnášenlivost, každý člověk se špetkou rozumu by musel přivítat možnost mít za ministra školství takového odborníka, jakým je Václav Klaus mladší. Ale ne, Fiala je uražený, tak pro občany kvalitu neposkytne. Není pak taková strana lhářem, když občanům slibuje modré z nebe, a pokud se jí naskytne možnost poskytnout alespoň část toho dobrého ze svých řad, uraženě odmítne? K čemu je taková strana?

 

Autor: Radomír Dolanský | pondělí 6.11.2017 15:33 | karma článku: 41,83 | přečteno: 2202x