Islámský stát je sice zrůdnost, ale dá se na něm vydělat

Jako každá válka je i to, co předvádí Evropa se Spojenými státy proti IS především perfektní byznys. IS prodá levně ropu, slouhové v médiích budou ukazovat trpící rodiny, zatímco se odnikud vynoří zbraně pro nenáviděné vrahy.

Ať už teče ropa z rukou řezníků IS kudykoliv, dá se předpokládat, že končí i v autech Evropanů. Nemusí to být jen Turecko, před kterým tento blog varoval ZDE dávno předtím než některá média a pak i politici začali na turecké nebezpečí upozorňovat. Holt těžko se zapomíná na doby, kdy byla Osmanská říše přibližně 600 let nejmocnější říší v oblasti Středozemního moře. A Turci nemusí vzpomínat vůbec daleko do minulosti, poněvadž Osmanská říše trvala až do roku 1922. A masakry pocítili Maďaři, Rakušané i Horní Uhry, tedy Slováci. I Valaši na Moravě poznali nejednou tureckou řezničinu janičářů.

Ale není to zdaleka jen levná ropa na jedné straně a dodávky demokratických výrobků na zabíjení na straně druhé. Je naprosto jedno, kdo zbraně fyzicky dodal. Rozvědky ze zemí jejich původu moc dobře vědí, kudy se výrobky Američanů, Francouzů, Rusů, Němců, Britů a dalších, pohybují.

To je hezký kolotoč – v zemích koalice bojující proti IS se vyrobí zbraně, kterými pak vraždí IS občany koalice bojující proti IS. A vesele si hrajeme na válku. Masová média se přiživují na válce propagandou upravenou dle přání mocných tohoto světa, kterou by nevymyslel ani Goebbels. Národy slzí před Bataclanem a přitom je možná i sladká Francie částečným viníkem toho, co se stalo. Byznys je mocné zvíře.

Ovšem není to jen ropa a zbraně. Ve světě ještě existuje pár neúplatných novinářů, takže se na svět dostaly informace o dalším skvělém kšeftu se smrtí – internetem. Evropští vůdci, pod vedením toho amerického, hřímají o nutnosti porazit zrůdu zvanou Islámský stát. Svým způsobem ještě větší zrůdy žijí přímo v jejich zemích – dodavatelé konektivity. Koncoví uživatelé jsou přes GPS velmi jednoduše vystopovatelní. Asi není překvapením, že největší distributoři internetového signálu pro IS sídlí v Turecku, které Evropa momentálně uplácí vstupem do Evropské únie a je naštvaná na českého prezidenta, který jim kšefty kazí pravdou. Kdo neví, jak se dají odběratelé z IS odpojit – kliknutím na klávesu. Velmi důležitým hráčem se smrtí jsou taktéž bankovní instituce, které opatrují finance IS jako oko v hlavě.

Takže vzato kolem a kolem, spoluviníky vražd ve Francii a všude, kde vraždí Islámský stát, Al-Káida, Fronta an-Nusrá nebo kterékoliv jiné občanské sdružení vrahů, jsou politici států, které bojují údajně všemi silami proti IS. Protože právě politici těchto zemí můžou zabránit firmám a bankám, aby kšeftovaly se smrtí. Pokud jim to ovšem dovolí šedá eminence tohoto světa, která politiky používá jako figurky na šachovnici.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Radomír Dolanský | pátek 11.12.2015 8:06 | karma článku: 27,45 | přečteno: 522x