Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

VELMI dobře napsáno.

1 0
možnosti
Foto

Obávám se, že pozici Sobotky a jeho hodnocení své osoby v kontextu stažení pravomocí v kampani hodnotíte velmi nesprávně. 

Ale třeba to hodnotím špatně já. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Můžeme mít samozřejmě různé názory, ale jestliže vyhlásí již před volbami, že nebude brán zřetel na preferenční hlasy, co se týká sestavitele vlády a možného premiéra, tak nemůže tvrdit, že je ČSSD postavena na demokratických principech. Zároveň z toho přímo čpí Sobotkův odér strachu, že by tím mužem nemusel být právě on.

0 0
možnosti
PV

R^ Co dodat? Shrnul jste to pěkně. Někdo lhát může, někdo holt ne. Sobotka je truhlík. A víte proč? Vůbec ho nezajímá, komu tohle všechno slouží. Našel vnitřního nepřítele a už je spokojen. Ovšem mi nevadí, že se tahle squadra odporoučí na smetiště dějin.

0 0
možnosti
Foto

No, mně to taky nevadí. Akorát je to v čase, který pro republiku není moc příhodný.:-P

0 0
možnosti
Foto

Sobotka je lepší Paroubka i Haška. To bezesporu. To by mělo socdemákům stačit. Nepatřím k nim a proto bych si přál, aby z Haška udělali předsedu a v dalších volbách následovali ODS.

0 0
možnosti
Foto

Řekl bych, že Hašek byl (nebo vlastně pořád je) přístupnější ke kompromisům i se stranami na druhém konci politického spektra. Dovede odsoudit kroky pravice, ale nemusí k tomu používat Sobotkův (nebo z druhé strany Kalouskův) zbytečně hanlivý slovník. Je to ubohé na muže řídící strany i stát.

0 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.