Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GK

s kvotami dosazovani zen do vedoucich funkci taky nesouhlasim. To je proste paskvil. Ale rict o zene ktera bude nekam nekym dosazena prestoze na to nebude mit ze je slepice je hulvatsvi 1 tridy. Ta zenska naopak muze byt dobrou matkou ktera vzorne vychovava svy deti a takovym hulvatum jako jste vy pere priposrany trenky a smradlavy fusekle. A nebo muze mit jine dobre ci vynikajici vlastnosti ve svem oboru v kterem pracuje.

Kdyz se nejakou vladni vyhlaskou ci narizenim urci ze psi te a te rasy a velikosti budou muset mit na hube kosik na verejnosti a bude na to 5 let casu si ten kosik koupit a pak vas chytne policajt ze o vas pes nema kosik na hube tak to bude dle vas buzerace statu? nebo to je jen dalsi ceskej slendrian? nepletete si tak trochu anarchii s demokracii? kdyz vam zamestnavatel rekne ze pristi rok pres zimni obdobi se posouva pracovni doba o pul hodiny dozadu taky na nej vlitnete ze to je buzereace? asi tezko. Bude si najdete jiny zamestnani a nebo budete slapat podle zamestnavatele, Z EU muzete taky vystoupit a chtelo by to dle statistik a breceni na ruznych blogech a forech minimalne 3/4 cechu. Tak proc to sakra neudelate?

1 3
možnosti
JK

Pokud bude žena dosazena do vedoucí funkce a nebude to na základě jejích schopností, tak se jedná o slepici, která není schopná vlastního uvažování.

A k těm příkazům a nařízením, pokud je něco přikázáno a nařízeno, tak není možnost volby a pokud není možnost volby, jedná se o diktát. Demoracie je o tom, aby toho diktátu bylo co nejmíň.

1 0
možnosti
PU

Možná by EU měla ještě nařídit, že ve všech fotbalových týmech by mělo být 65% bělochů, 25% černochů, 15% asiatů a 5% cikánů. Taky by to respektovalo rozložení populace v EU (netvrdím, že ta čísla jsou správná).

2 1
možnosti
SB

Nechápu, proč by mi mělo vadit zdražení vajec, jestliže je to vykompenzováno tím, že se trochu uleví slepicím. Žily celý svůj krátký život v nesnesitelných podmínkách. Peníze mám rád, ale tady si rád připlatím, jestliže to trochu přispěje ke zmírnění jejich utrpení v podmínkách velkochovu.

2 0
možnosti
MP

Nejvíce byste jim pomohl nekupováním žádných vajec.V

1 1
možnosti
IH

Nevím proč pro ženy používáte výraz slepice.

2 3
možnosti
HJ

Nepoužívá ho obecně pro všechny ženy, ale pouze pro neschopné ženy, které se dostávají do vedení na základě nějakých kvót. Tam je to ještě mírné označení:-)))

7 1
možnosti