Díky politikům už chápu význam rčení „Blbý jak bedna kytu“

Tak se flákám po internetu, a co chvíli narazím do tučných titulků, které oznamují, že politici opět sedli na lep fantasmagorickým představám nějakých sdružení, neúspěšných a závistivých politiků, štváčů a bláznů. Ing. Arch. Liana Janáčková rozdává ve volební kampani k letáku sirky, což kterýsi pomatenec ihned spojil s ohněm a oheň přece úřadoval na krajzáku v Ostravě respektive Vítkově.

google.cz

A je to naprosto jasné! Liana Janáčková je od nynějška ultra rasistka. Myslím, že pan Vandas a jeho strana by se mohli cítit zahanbeni, kolik toho, na rozdíl od jejich strany, „dokázala?!“ takřka osamocená žena a krabička sirek. Žena, která doplácí na neschopnost udavačských pseudopolitiků ze strany, jež se neprávem chlubí svou pravicovostí.

Žena, která doplácí na svou vlastní schopnost vidět některé problémy očima občana a nikoliv zkreslené strachem a podlézavostí klasického českého politika.

Pan Nečas je bezesporu muž určitých kvalit. Ale podléhat bez rozmyslu štvavým kampaním, a tímto se přiklánět k neprokázaným nařčením, je slabošské. Jestliže policie neprokázala v minulosti rasový podtext ve výrocích téhle dámy, proč z ní politici už dávno nesňali cedulku rasistky??? Jen proto, že PRAVDA O ROMECH je v České republice neustále zaměňována za rasismus?

Věci veřejné se začínají víc a více podobat Luxově KDU – ČSL, kdy tato strana dokonale naplňovala pořekadlo „kam vítr, tam plášť“. Takže z vybíjení dinosaurů se stává honba za úspěchem za každou cenu a s kýmkoliv po boku. Ústupní neústupní! Původní naděje z čerstvého vánku v zatuchlé politice plné lží, podvodů a korytářství, se velmi rychle změnila ve smrdutý pšouk.

Pan kníže z toho vykličkoval jako pravý šlechtic. Všechnu zodpovědnost vůdce strany hodil na voliče, protože on přeci nebude přikazovat, kdo má koho volit. V tom případě splňuje úlohu nicneříkajícího billboardu. A bratrská koalice pod vlajkou s heslem: „Jak oškubat občany za zlodějiny našich politických kolegů“, se změnila v naprostou frašku.

A tak po honu na zcela neškodnou větu: „Proč bych měl litovat, že jsem ve své domovině národnostní většinou“, z které fanatici udělali takřka nacistickou rétoriku, mají další oběť – ing. arch. Lianu Janáčkovou a její rasistické sirky. Kdyby nešlo o tak krutou politickou ubohost, na kterou doplácí občané používající zdravý rozum, smál bych se, až bych se za břicho popadal.

Nyní se však začínám obávat dne, kdy uvidím v tisku palcové titulky: „V obchodě s konfekcí byl zatčen muž pro podezření z hanobení rasy. Chtěl zakoupit troje ČERNÉ kalhoty.“ „V obci Kocourkov byla většina účastníků pohřebního průvodu umístěna v cele předběžného zadržení pro podezření z propagace rasistických hnutí.“ „V České republice platí zákaz výkladu severského konce světa (Ragnarök). V platnosti zůstává pouze katolický Hlas polnice!“ Myslíte, že jsem se zbláznil? Tak to už jsem na tom stejně jako ti, kteří odsuzují sirky paní Janáčkové a větu, jež měla všechny probudit, aby si uvědomili, kam se díky zrůdné rozdílnosti práva řítíme.

Paní Liano Janáčková! Vzhledem k tomu, že nefunkčnost našeho práva dovoluje čistě účelově před volbami změnit trvalé bydliště, věděl bych o několika milionech českých občanů, kteří by se rádi přihlásili na pár dnů do garsonky ve volebním obvodě číslo 70, Ostrava – město.

Nepřeji si nic víc, než aby paní Janáčková zvítězila navzdory politické omezenosti na celé čáře. A že zrovna Ostrava…?! Jako by těch problémů s Romy měla málo. Nikdo z těch fanatiků nechce slyšet, že sirky rozdávala i před šesti lety. Nechtějí slyšet pravdu. Vy, ve volebním obvodě číslo 70 také ne?

Kdyby se v téhle chvíli někdo rozhodl znovu zfilmovat Kladivo na čarodějnice, tak adeptů na roli inkvizičního soudce Bobliga by se v české justici a politice našly přehršle. Nebo je libo natočit něco o českých kolaborantech?

Čtěte předchozí články:

Vsetín je trestán za soucit s Romy a romské lži – čtěte fakta!

Děkuji EU a politikům za chléb náš vezdejší

Romové z Vítkova možná lhali

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Radomír Dolanský | čtvrtek 21.10.2010 7:43 | karma článku: 34,08 | přečteno: 2620x