Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OS

Naivní volič

31. 1. 2011 10:33
Já se vám lidi divím, že se divíte.

V okamžiku, kdy se k moci dostali "Pomalé šípy v čele s hodným Vaškem", kteří místo do práce chodili do intelektuálních kaváren a na Hrádeček akademicky žvanit o svobodě a demokracii, o čemž neměly miliony lidí ani páru, protože měly jiné starosti, tedy již v tom okamžiku bylo jasné, kam to povede. A protože tito hoši byli jeden diletant vedle druhého a zabývali se vším možným od Dalajlámy až po generální amnestii, nedalo "bratrstvu kočičí pracky v čele s chytrým Vencou" žádnou práci zmocnit se toho podstatného - ekonomiky. Protože odjakživa platilo, že světu nevládnou básníci, ale pragmatici s tvrdými lokty, kteří oč méně mají svědomí, poctivosti a slušnosti, tím více mají peněz. A než se miliony "klíčníků" stačily vzpamatovat z euforie, bratrstvo si zprivatizovalo a rozkradlo vše na co přišlo. Tím pohádka skončila. Láska a pravda nezvítězily. Na otrokářském škuneru se jen vyměnil kapitán a posádka, tvrdící otrokům v podpalubí, že je vezou do ráje.

0 0
možnosti
JP

Chytrakz hospody

31. 1. 2011 9:47
Smutné

Velice nepříjemné čtení, ale bohužel pravdivé :-(

0 0
možnosti

3lipy

31. 1. 2011 8:52
Naprostá bezmocnost!

0 0
možnosti
S

sucharda

31. 1. 2011 8:43
Asi je čas znovu si...

...přehrát projevy Dr.Sládka v parlamentu,který měl v podstatě pravdu,

a ostatní se jen nevěřícně dívali(v parlamentu).Vezme ho pan Moravec nyní

do televize a promluví si s ním ?. Tyto problémy se zlodějnou a úpadkem vyřeší naše

nově zajkládaná Konz.strana Lud.Vaculíka,bližší : kozojet@seznam.cz

0 0
možnosti
MMS

Miflonides

31. 1. 2011 8:32
Pokud ovšem platí Ústava

" ... co bychom asi mohli požadovat od státu, který je jedním velkým podvodem, korupcí a zlodějinou odshora až dolů .... ?"

Můžeme požadovat ZÁSADNÍ obrat, a ne aby se politici a vysocí státní úředníci i nadále řídili jednou jedinou zásadou: chránit si záda a vydělat. Pokud ovšem platí Ústava.

0 0
možnosti
P

por.Dub

31. 1. 2011 8:29
Kdeže anarchia

všetko je cielené. Politika- súčasná- potrebuje neustáli pohyb národa. Nastavený systém je  veľmi dobre  premyslený.  Jasná správa.

0 0
možnosti
T

tromi9

31. 1. 2011 8:23
karma

0 0
možnosti