Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jengish

14. 10. 2010 9:55
FVE mají budoucnost

Sluneční elektrárny jsou dobrým nápadem a nabízejí obrovský potenciál. Určitě lepší než pálit uhlí a devastovat krajinu. Paskvil z toho udělali poslanci, kteří nastavili podmínky pro velké firmy a ty toho samozřejmě využily. Takže místo, aby se lidé dostali k levné elektřině a větší nezávislosti, budou platit ještě víc. Kocourkov na n-tou

0 0
možnosti

jendazmoravy

13. 10. 2010 8:20
No, s tím Čezem bych byl opatrnější

Autore, nebyl bych tak příkrý k ČEZu. Vždyť si vzpomeňte, jak to bylo s větrníky. Jen co je začal budovat ČEZ, tak přestaly být "ekologickým" zdrojem. Beru to optimisticky. Třeba se stane, že jen co ČEZ bude největší fotovoltaik, tak zelenolobisté prosadí zrušení dotací pro fotovoltaiku.

0 0
možnosti

Gašpo

13. 10. 2010 9:32
Re: No, s tím Čezem bych byl opatrnější

Hmm, lenže než to nastane ČEZ si zase vyšróbuje ceny nahoru a tie už dole nepadnú. Tak je to vždy. Človek si už pripadá ako naprostý magor, ktorý musí makať aby sa paraziti mali lepšie. Štát sa stal tým najvačším parazitom a tak sa vkráda otázka, či sú takéto "nedomyslenosti" skutočne výsledkom neschopnosti, alebo zámeru.

0 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.