Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ML

šelma6005

24. 10. 2012 11:25
Lež jako pracovní metoda

Pro Drábka ale i další ministry je lež zkrátka pracovní metodou.

Pravice vždy prokypovala arogancí a pohrdáním občany [>-]Rv

0 0
možnosti
JB

Josef Brabec

23. 10. 2012 16:01
Smlouva je veřejná

Jen upozorňuji autora, že smlouva na poskytování sKaret mezi spořitelnou s ministerstvem práce je veřejně dostupná na webu ministerstva. Stačí zadat do googlu. Byla k tomu veřejná obchodní soutěž, tak jaképak tajnosti.

0 0
možnosti
JH

bednarik62

22. 10. 2012 14:22
Samozřejmě

odmítání S-karty je projev nízké inteligence a slepé nenávisti k autorům, vůbec NIC jiného,,,, Znám stovky penzistů, kteří mají už léta normální karty a jsou naprosto spokojeni, na karty dostávají důchody, kartami platí úplně všude, kde je berou. Hotovost v podstatě potřebují v kině, u holiče a v trafice, všude jinde všichni dávno platí kartou.

1 0
možnosti
F

fošna

22. 10. 2012 14:47
Re: Samozřejmě

to Vám nikdo nebere- já taky platím kartou, ale na to mi stačí nahlásit číslo účtu....a ne tu drábkovinu co vymyslel, nebo jako mám mít 2 účty jeden pro sebe a jeden pro drábka , nebo co..., nebo jak to bude?

5 0
možnosti
NW

NobodyWasHere

22. 10. 2012 8:40
no, že je to tunel (jako většina Drábkovin)

bylo jasné hned od začátku - ale jak na tyhle mafiány - zákony si píší sami pro sebe a tak je podle nich lze postihnout jen obtížně, vlastně jen pokud udělají chybu a nechají se chytit za ruku. Volby zcela zjevně nepomohou, mimoparlamentí strany s rozumným (pravicovým) programem se ani nedostanou do médií - a je otázka, co by dělali, kdyby vyhráli. Příklady US, Topolánkovy ODS, TOP09, Bártových veverek a dalších příliš naděje nedávají.

3 0
možnosti
AK

adua

22. 10. 2012 12:04
Re: no, že je to tunel (jako většina Drábkovin)

Podle mého názoru jediné, co je urychleně zapotřebí, je změna ústavy a změna volebních zákonů. Potrestání a všech í viníků  ze všech kauz, které vyšly najevo. Je nutno udělat si pořádek sami. Mocipáni se právě v tomto ne-pořádků bahní na úkor nás všech a státu. [>-]Na stránkách HzPd je vypracovaná nová ústava a občané ji mohou připomínkovat. Bez  této změny se nedostaneme dál.

0 0
možnosti
V

VašekIV

22. 10. 2012 8:33
Na Elišku a ČSSD bych nevsadil

ani zlámanou grešli. Jsou to stejí lumpové jako současná vládní garnitura a možná i horší (neb jsou zelení);-O

0 0
možnosti
PH

petrph

22. 10. 2012 8:04
Drábek nemůže být potrestán ani vyšetřován

antož, i když odchází z místa ministra, stejně má poslaneckou imunitu

0 0
možnosti
F

fošna

22. 10. 2012 8:10
Re: Drábek nemůže být potrestán ani vyšetřován

No myslím, že pro správnou komunistickou stranu, by nemělo bejt problém ho pověsit i s imunitou....  uvidíme jak na 3m lampě a metrovém špagátu pomáhá imunita...;-D

0 0
možnosti
F

fošna

22. 10. 2012 7:54
Na té první fotce Drábek ukazuje

co je zač....  fakt bych toho člověka nechtěl někde potkat asi bych se neudržel a dát Kalousek facku někomu z rodiny, tak bych to asi řešil taky dost vyhroceně....  já už je nenávidím víc jak komouše v 89

2 0
možnosti
F

fošna

22. 10. 2012 7:50
Poslední krušnohorec...

- jenže za 200 miliopnů nedělejte ze sebe totální ,,......."    takže Drábek buď bral a nebio je úplně ,, ....."  nevím co je na ministerském postu horší, ale pro národ je to tragédie v přímém přenosu. Jsem jen zvědavej, kdy to opravdu někdo   neunese a místo antipedlí bude používat olovo... ,, nějak bych se tomu nedivil, nějak se ten systém začít měnit musí a evidentně kroužkování a jiné blbiny nepomáhaj"

1 0
možnosti
F

fošna

22. 10. 2012 7:44
Od samého počátku tvrdím, že tato

VLÁDA:

zásadně neni protikorupční, a nebo pouze postihuje korupci oponentů a dalších mafiánských skupin viz. Bárta , Ráth...

ovšem sami začali boj : okamžitým dodáním IT  všude možně v miliardách bez výběrového řízení-  a  já tvrdím, že je od samého začátku za tohle Odpovědný Drábek a vůbec by mne něpřekvapilo, kdyby v tom jel přímo Kalousek,, jinak totiž nechápu jak někdo může šéfovat ministerstvu financí, říkat si vláda rozpočtové odpovědnosti- a neupozorňovat a nechat doběhnout - tunel za 2 miliardy,, Ne jen Drábek se směje občanům....., zárověň nechápu ty ovčany co ještě stále věřej těmhle kašpárkům. Už volím pouze bezvýznamné strany. Už nikdy mne žádná ,, ...."  PS strana nedonutí dát jim hlas. Nechci komouše, ale vůbec se tomu  nedivím. Jinak v Egyptě dojel Mubarak hlavně na korupci, takže bych se vůbec nedivil, kdyby je jednou chtěl i tady někdo pověsit.

1 0
možnosti
F

fošna

22. 10. 2012 7:47
Re: Od samého počátku tvrdím, že tato

skupiny:  to jsou jiné nafianské strany, které jim kradou z jejich už zaběhlých státních tunelů....viz. Bárta na min. dopravy, pouze likvidoval sjednané smlouvy, ne pro úspory, ale pro usměrnění  desátků na jiné účty. Spíš vydírání...

0 0
možnosti
Í

í-mejlka

22. 10. 2012 7:25
Co

Co mě vytočilo do běla, bylo naprosto otevřené a veřejné prohlášení ministra(?) Drábka, že občany VŮBEC NEMUSÍ ZAJÍMAT nějaké prováděcí zákony k důchodové reformě. Jenom v důsledku absence těchto zákonů, jenom proto, že nejsou stanovena jasná pravidla, může být celá řada zákovů obcházena, zneužívána a/nebo ignorována. Vrchnímu státnímu zastupitelství nebo soudu pak nezbývá nic jiného, než konstatovat, že zákon nebyl porušen. A tenhle pán klidně řekne - že nás to vůbec nemusí zajímat. Kruciž!! Dlouho jsem se tak nezavzdušnila!!

10 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.