Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TM

T30o66m44á35š 76M44a21l49ý

15. 2. 2015 20:54

Pane Dolanský, neměl byste chodit na slunce...

0 0
možnosti
Foto

Je to smutné a nejsmutnější na tom je to, že je to pravda.;-(

0 0
možnosti
KD

Co se divíte, všude na klíčových místech sedí absolventi Plzeňských práv a jeden z nich Mareček Bendů byl dlouho předsedou ( dnes je místopředsedou ) Ústavně právního výboru Sněmovny a je autorem mnoha vtipných pozměňovacích návrhů.!!

2 2
možnosti
MT

Divim se, protoze ten paskvil zacal   DLÓÓUHO  před absolventy Plzeňských práv.

0 0
možnosti
MC

Naprostý souhlas.R^ V každé společnosti, ať levicové či pravicové právo vždy chrání více mocné, přestože si budeme stále vykládat pohádky o rovnosti. Jako pravicový volič tomu rozumím. Jedině s čím se celý život nedovedu smířit, že stále budu žít v levicovém státě falešného altruismu. Bude tomu tak asi věčně, neboť levicovými se rodíme a bohužel většina z nás tak  v důsledku své nečinnosti i umírá.

2 0
možnosti

Hezky jste si zanadával proti populárním tématům, budete mít vysokou karmu. Abych byl konkrétnější, vezmu odstavce

1,2) obecné nadávání na poměry

3a) Zákon zakazující snímat veřejný prostor má svůj smysl. Až zase jednou budete nadávat na nedostatek svobody a fízlování, zkuste se zamyslet, jak si protiřečíte.

3b) Soukromé podniky mají o nás tolik informací, kolik jim dáme. Krom adresy (v případě některých podniků ještě datumu narození/rodného čísla) to je na Vás.

4) Asi jste nepochopil, proč to bylo zavedeno. Tím, že se nepřipouští nelegálně získané důkazy, se silně omezí trestná činnost, která by se děla, kdyby se připouštěly. Občas to jde i do absurdit, přiznávám, ale v principu je toto pravidlo správné.

5) Blábol. Ani nechápete rozdíl mezi zabítím a vraždou.

6) Další blábol. Soudy soudí podle platných zákonů. Odvolání s tím nemá nic společného.

7) Další krutá neznalost práva. Dokud někomu neprokážeme trestný čin, lúza vedená panem Dolanským se může pos***, ale ten člověk nebude odsouzen.

A ten červený text? Další nudné nadávání na poměry.

2 8
možnosti
JH

Sakra člověče, Vás si museli vymyslet. To snad není možný!!!!

10 0
možnosti
PBR

Ano, naprostý souhlas. Já bych jen dodal, že k menšinovému etniku se stát stará o ochranu hlavně těch mocných, ne o jejich bezpečí, ale beztrestnost..a to je na tom skutečně asi to nejsmutnější..

3 0
možnosti
PV

K nadpisu - to je mi novina!:-)

1 0
možnosti
MN

mozna by stalo za to, se zminit i o tom, jak si plni svoji ulohu i jine organy cinne v trestnim rizeni, treba policie. Jak postihuje napr telefonujici ridice, jak dba na to aby nedochazelo k napadani verejne cinnych osob apod.  Spis bych rekl, ze si kazdy haji vysoke a teple mistecko, nez aby sel do nejakych pravne podlozenych akci ktere by pote mohly nase media pekne nafouknout a pro klid by vyssi vule vladnouci udelala cistku mezi vyssimi policejnimi uredniky. K tem poctum odsouzenych lze pridat i to, ze byl zmenen trestni zakon a mnoho trestnych cinu se prekvalifikovalo do nizsich kategorii - tudiz se umele snizila trestna cinnost - chytre papirove. A jak ctu niz poznamku o USA - v teto zemi se jednoznacne dava za pravdu policistovi pred kriminalnikem .. u nas je to mnohdy opacne!

2 0
možnosti
Foto

Jste jak brouk Pytlík. Všechno zná všechno ví. Ve skutečnosti neví nic. Píšete jenom hlouposti, jako teď. Kdyby jste si dal práci a přečetl jste si aspoň trestní zákoník a trestní řád. Jenom na okraji kamery ve městech, pokud zachytí zloděje jsou v trestním řízení důkaz. Proto tam, kde jsou zloději nevloupají do aut.RvRvRvRv

0 6
možnosti
LS

L18i73b95o16r 26S35y59n18e51k

27. 12. 2014 9:25

ale to je něco jiného, zkuste si bez povolení nainstalovat kameru nad vchod a snímat okolí. Nikdy váš nepovolený záznam nebude uznán za důkaz i kdyby na něm byla zaznamenaná vražda. O délce uchování záznamu ani nemluvím. Z vaší poznámky tedy plyne co?  Že magistráty povolení ke snímání okolí mají a tudíž je tento záznam u soudu povolený i jako důkaz.

3 0
možnosti
JK

Dobré ráno, máte naprostou pravdu.

Ačkoliv nejsem moc zastáncem USA - zavedl bych jejich zákony, co se týče obrany vlastního domova. Dát jasně najevo, že si člověk nepřeje cizí osoby na svém pozemky, ať použijí zvonek. A pak klasika - kradeš na mém pozemku, kulku do hlavy. Byla to tvá volba na své nebezpečí vstoupit na můj pozemek.

Jsem rovněž pro trest smrti v případech - kde je 100% jasné; že byl chycen viník. Ale taxativně bych určil - kdy je to použitelné. Například zdrogovaný řidič - recidivista - autem vjede na chodník a tam usmrtí 2 a více osob. Je přímo vytažen z vozidla apod.  Kolik takových věžnů - doživotních - si lidé platí ze svých daní.

Dále bych natvrdo zavedl nucené práce - a polovinu ze své mzdy by vězni odváděli poškozeným.

A předčasné odpouštění trestů pouze pro ty - kteří makají, dovyplatili své hříchy vůči společnosti či poškozeným osobám, mají na zaplacení kauce 3 měsíců na nájem + stravu.

A pro kritiky, že nemají práci - mají. Stačilo by jen třeba nasadit vezně na skládku. Podle ekologů i nějaké odborné publikace je 70% věcí svezených na komunální skládky možné využít.  Takže by to také pomohlo ekologii a budoucnosti.

A za opakované krádeže useknutí prstu - proč né.. Ve středověku sice to byla ruka - ale zase pak by dotyčný nemohl makat...

Ale vraťme se do reality - to by musela být opět revoluce - aby se tento systém změnil. ;-€;-O

4 1
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.