Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

lata

1. 3. 2010 17:25
tak vypadli a ?

V roce 1998 jsme vyhráli zlato v Naganu, jak se to tenkrát slavilo ? a jak se slaví teď úspěch Sáblíkové ? Rozdíl je opravdu velký a myslím, že za pár let se na Sáblíkovou ani nevzpomene, kdežto Nagano 98 budou naši potomci znát ještě za několik desítek let. Myslím, že úplně nechápete skotečnost, že sport který sleduje 5 z 10 milionů lidí je důležitější než ten, který sleduje pár stovek lidí (pokud bychom neměli Sáblíkovou).

0 0
možnosti
NS

Nick Slaughter

1. 3. 2010 2:39
a na to si prisel jak?

Vždycky mě nebývale dojímá onen, v Česku neznámý, úkaz, kdy například

fanoušci Kanady tleskají „naší“ Martině přesto, že vystupuje na vyšší

medailový stupínek než jejich domácí sportovkyně. Rv

u nas se na prvniho (druhyho, tretiho) cizince buci, piska? 8-o

0 0
možnosti
BT

Barbarka_CZ

27. 2. 2010 14:10
pane Dolanský

máte naprostou pravdu, bohužel... Já sport jako takový miluji (aktivně i pasivně) a nejvíc si ze všech našich sportovců cením právě Martiny, která je skromná, pracovitá, usměvavá a skvělá v tom, co dělá, navzdory tomu, jak se vůči ní staví tento stát, potažmo sportovní svaz(y). A proto mě docela zklamal manžel, který jí sice také držel palce, ale jedním dechem dodal, že jakákoliv hokejová placka by byla 100x cennější než všechny Martininy medaile. Hnus. Nechápu tu neustávající euforii vůči neustále "selhávajícímu" hokeji/fotbalu, která v tomto státě vládne, když máme x a jednoho jiné, mnohonásobně lepší sportovce. Jenže to holt nejsou hokejisté/fotbalisté, ale "jen" atleti (Špotáková, Svoboda), rychlobruslaři (Sáblíková), lyžaři (Bauer, Záhrobská), veslaři (Synek, Knapková) či střelci (Emmons) apod. Je mi z toho smutno.

0 0
možnosti
RO

opeth

27. 2. 2010 18:11
Re: pane Dolanský

no pisu o tom nize. je to okrajovy sport (rychlobrusleni), ktery u nas dela par lidi, a navic nema u nas zadny system, sablikove proste da svaz penize at se pripravi jak chce v zahranici. zadna systematicka vychova mladych rychlobruslaru, zadne stadiony, zadna metodika treninku, zadna koncepce. sablikova udelala vysledek sam za sebe a naprosto z niceho. jedinecne, skvele. ale nic s cim se ja muzu stotoznit. stejne jako kdyz na letni olympiade vyhraje v jachtingu nejaka Ceska. Mine me to uplne stejne. Nevyhoda individualnich okrajovych sportu.

Hokej a fotbal porad bude pro vetsinu lidi nejdulezitejsi, i kdyz nas narodni fotbalovy tym predvadi uplny kulovi.

0 0
možnosti
ČP

nemorose

27. 2. 2010 12:47
Ještě by měli

prodávat i jejich použité trenky, tak jak se to dělá u jiných "celebrit". Asi se najde pár.... kteří si dres koupí, já to ale určitě nebudu. Nevážím si ani jednoho z těchto namyšlených hokejistů a fotbalistů. Byl bych rád kdyby si naše mládež vzala za své vzory raději hokejisty a fotbalisty  ze Sloveska. Ti totiž předvádějí, jak se má reprezentovat vlast.

0 0
možnosti
PC

Poslední Czarnian

27. 2. 2010 11:26
Hokejisti

Třeba by jim prospělo, kdyby nějaký čas museli trénovat na zamrzlých rybnících:-P

0 0
možnosti
RO

opeth

27. 2. 2010 11:13
x

porovnavate jabka s bramborama. individualni okrajovy sport, jako je rychlobrusleni, kteremu se venuje par lidi u nas, nikdy nebude mit takovou pozornost jako hokej a fotbal, kteremu se venuji desetitisice mladych lidi. napriklad mne vzdy bude daleko vic zajimat jak hrala o vikendu barcelona nebo arsenal, nez jestli dojela sablikova prvni nebo ctvrta. Rychlobrusleni me nezajima a slecnu sablikovou taky neznam. To ze je z Cech, stejne jako ja, je malicherny duvod k nejake hrdosti.

0 0
možnosti

capjar

27. 2. 2010 11:22
Re: x

klasika Rv

0 0
možnosti
P

Porucha

27. 2. 2010 11:12
Komunisti ve vládě

Co by sme chtěli v zemi kde vrazi a zloději morálku kážou.Topolánek na dovolené se špičkou české mafie.Na Paroubkově oslavě vražda člena šéfa Pražského podsvětí.A tyhle strany nikdo nezakáže????O korupci a papalášství ve vrcholovém sportu ani nemluvě.

0 0
možnosti
K

Kvalich

27. 2. 2010 11:01
Balík hokejek a Jágr

Včera v televizi jsem viděl "triumfální" návrat nepostradatelného. Neušlo mi, že sebou vláčel objemný balík hokejek, které si asi veze do Omska, kde je dobře placený. Nevím, zda-li hokejky koupil ve Vencouveru, nebo si je odnesl z lavičky. Pokud byly z lavičky, tak již chápu, proč Jágr hrál tak vlažně a opatrně, asi z olympijského "přídělu" jich chtěl co nejméně polámat.  Ale zisk asi 20 hokejek z celé olympiády se mi jeví jako nepatrný, proti nákladům, kolik nás Jágr a jemu blízcí Neumětelové stáli. Rovněž jsem si na naše hochy vzpomenul a zauvažoval,  co chtěli dělat na ladě proti USA, když Američané jejich přemožitelům, Fínům, kterým čeští hoši nedali ani branku, nasázeli za prvních 20 minut 6 gólů? Na jedné straně je to dobré, protože prohra s Fíny o dva góly je stravitelnější, než kdyby jim Amíci nasázeli 10 gólů. Jsem toho názoru, že české olympijské mužstvo z domácích hráčů by větší ostudu neudělalo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.