Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nedívám se na televizi, je mi to jednoR^

1 0
možnosti

J28a69r78a 32R59a12n72k

3. 9. 2013 1:29

Pres internet se da divat na cokoliv......zkuste netflix a neplatte tv.

0 0
možnosti

To je teda histerie. V multiplexu 1 prostě místo už není. Taky to mohli vysílat jen přes satelit a kabel a svět by se nezbořil. Zlín čekal na digitalizaci nejdéle v republice a teď je tu 5 multiplexů. Déčko vysílá rovnou i DVB-T a bude rozšiřovat, tak si někdo holt počká, kdo nechce čekat, tak má stejně dávno satelit.

0 0
možnosti
Foto

A proč by měl čekat, když platí stejně jako ten, kdo čekat nemusí? Proč by si někdo měl kupovat satelit a někdo ne, když ČT není komerční TV? Jestliže vás neprudí, když při dodržení stejných podmínek budou mít výhody pouze někteří, tak by se vám dobře žilo před rokem 1989. A hysterie se píše s ypsilon.

0 0
možnosti

Prijde mi to az hystericke...

1 1
možnosti

Já jsem v krajském městě Zlín vzdušnou čarou od vysílače asi 5 km a nechytám nic. Proč?  Protože vysílač má výkon 500 watů!!! Opravdu div techniky Rv

1 0
možnosti
Foto

J38a21n 92A95d90l39e73r

2. 9. 2013 13:14

Též Zlín -

Před digitalisací (2009) jsme posilovali společnou anténu (pracuje pro cca 4 panelové objekty). Všechny vnitřní rozvody vytahali, vyházeli, nasoukali nové kabely, osadili nové zásuvky.

Před asi dvěma měsíci - mnoho televisí přecházelo na HD - začal obraz drhnout, nějak se nezvládal tok dat. Drobně jsme zasáhli, tentokráte naštěstí stačilo pouze u antény. Kabely jsou od první úpravy naddimensované.

Od té doby máme (zatím) klid, vše vč. <ČMT art> jede jak bič.

0 0
možnosti

Mám pocit, že ČT jasně oznámila, že v době spuštění má být pokryto 85% obyvatelstva a postupně se má pokrytí zvyšovat na 95%.

U nového kanálu v tom nevidím velký problém, ono holt všechno nejde ideálně.

3 4
možnosti

Jen platit poplatky jde ideálně. Prostě se to nařídí nějakým přiblblým zákonem.

2 0
možnosti

Nechápu tu Vaši hysterii..To , že některý kanál nenaladí všichni potenciální diváci je naprosto běžné...Proto , když čtu někde reklamu , že začne vysílat ten který program , tak si získám informace , jestli jej budu i já moci přijmout či nikoliv.....

A určitě si nebudu připadat podvedený , pokud jej nenaladím...Vsadil bych se , že v oblasti , kde nelze naladit Déčko...nelze také naladit řadu jiných programů , které v takové Praze naladit lze....

3 3
možnosti

Právě tak to nefunguje, ostatní programy naladím, i vícekrát ...  8-o

1 1
možnosti

Mám podobné pocity. Nejvíc mně vytáčí, že ani na satelitu program nechytnete pokud nemáte vyměněnou nejnovější kartu Skilink. Napadá mne, jestli se ČT s poskytovatelem dohodla, nebo jak je toto možné. Platíte koncesionářské poplatky, od tohoto roku i poplatky poskytovateli satelitního signálu a potom koukáte na prd a vořech.

4 1
možnosti

Skylink je trochu jiná kapitola . Tam šlo o jasný podvod...

0 0
možnosti

tož nevím ale na Vsetíně ten kanál běží

1 0
možnosti

Stát nemá své noviny, nepotřebujeme státní rozhlas ani státní televizi.

ČT je potřebné prodat, stejně i ČRo.

A pokud si najdou zákazníky ochotné za program platit, tak to bude v pořádku.

Ale žít z povinně placené televizní a rozhlasové daně je nemorální, je to loupež.

Stát použitím násilí nutí obyvatelstvo platit za služby ČT !

Tedy zrušit i televizní daň a cenzorský úřad pro televizi a rozhlas.

3 1
možnosti

cenzorský úřad... to jste si nějak spletl léta.....

1 1
možnosti

Vas dotaz je nesmyslny. Decko je nadstandartni program a co se tyce placeni, tak platite stejne i kdybyste chytali jen ct1. Navic, pocatecni potize ma kazda nova stanice.

2 4
možnosti

půl roku o tom ČT neřekla ani slovo, že budou potíže a tím, že spuštění hlásila dlouho dopředu nahrávala dojmu, že bude pokryto 95% obyvatel a navíc ještě kromě večerníčku všechny pořady na D přesunula.Rv

6 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.