Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Mám k činnosti dnešních médií spoustu výhrad, ale přirovnávat je k těm komunistickým je nesmysl. Svědčí o tom třeba váš blog a spousta diskuzních příspěvků ovlivněných proruskou propagandou a nesmyslnými konspiračními teoriemi. Za komoušů byste si ani neškrtli.

Koneckonců múžete si v médiích vybrat - třeba Parlamentní listy, Haló noviny (jestli ještě vycházejí), nabídek je víc.

1 0
možnosti
Foto

Pane Jonáši. Pokud jsem vám velmi zavázán, že jste konečně na dálku diagnostikoval, čím jsem ovlivněný. Pokud jste si ale nevšiml, píšu o zkreslených informacích českých masmédií nikoliv o svobodě slova. Nebo jste četl jiný blog a tady píšete komentář.:-/

0 0
možnosti
VJ

Vy používáte komunistické praktiky pane autore. (Tečka)

1 0
možnosti
Foto

Vy jste ale hlava, pane Jirgle.;-D

0 0
možnosti
PR

Tak pan autor říká že media používají komunistické praktiky8-oTak jen k jeho ekonomické edukaci http://trhy.mesec.cz/clanky/usa-o-krok-blize-k-rustu-urokovych-sazeb/#utm_source=rss&utm_medium=text&utm_campaign=rss

0 1
možnosti
JJ

Pan autor zjevně dává přednost předžvýkané duševní stravě, asi se mu nezavděčíte. :-)

0 0
možnosti

Média nezveřejňují zprávy které se mi líbí, tudíž lžou a manipulují ;-D

Budete muset akceptovat (kecám. Lidé Vašeho typu to nikdy neakceptují), že většina slušných lidí chápe, že Putin je šmejd a jen odpad typu Zemana mu poleze do zadku.

Co se ekonomických informací týče, čtěte specializovaná média. Od ČT v hlavních zprávách skutečně neočekávam odborný ekonomický rozbor ekonomické situace USA. Co se dluhu spojených států či inflačního chování FEDu, to jsou normálně známé informace. Proč by se jim česká média měla nějak speciálně věnovat?

4 4
možnosti
Foto

No jo, když dojdou argumenty, tak zbývají jen urážky. Zrovna díky vám, Jane Pavle (II. ?), pokud se tak opravdu jmenujete, nechápu, proč lidé prezidenta nazývají hulvátem.

0 0
možnosti
PR

No jo pokud by media chválila Putina za terorismus na Ukrajině a velebila našeho potácejícího lháře tak pak by to byla ta úplně neobjektivnější media:-)K ekonomice USA ,letošní růst HDP téměř 3%,podíl na svět HDP 19%,úplně nezavislí na dovozu plynu a ropy naopak silně exportují,dluh  pokud srovnáte Japonsko a jiné  není tak fatální /rating špičkový/ Fed papírky musí tisknout protože pokud vám to ještě nedošlo tak dolar je rezervní měna.Takže až budou mít USA problém z ekonomikou tak u nás a Rusku se budem houpat na stromech a bydlet v jeskyních..Tak míru zdar a snad vám za tu propagandu náleží pár inflačních rublů8-o.

3 3
možnosti
Foto

Pokud je tou první větou, pane Reichelte, myšlen váš osobní názor, máte na něj právo. Ale pokud se jej snažíte podsouvat mně, tak je to docela ubohý pokus. Ale každý má své způsoby jak přijmout opačný názor. Někdo to dokáže inteligentně někdo musí urážet a podsouvat lži autorem nevyslovené (a ani nemyšlené, ale to vy, naštěstí nevíte, protože do hlavy mně nevidíte).:-/

0 0
možnosti
JH

Oni to ti novináři nedělají o své vlastní vůli. Dostanou zadání a musí je splnit. Pokud ne, tak s Pánem Bohem. Spíš je třeba se zaměřit na ty, kteří tahají za nitky. Nezávislá média veřejné služby, to jsou hlavní argumenty zastánců koncesionářských poplatků. Jak to funguje ve skutečnosti vidíme všichni. Je mnoho důkazů, že jak televizní tak rozhlasové stanice se dokáží uživit i bez "státní pomoci", jenže by mohly dokonce říkat pravdu a to je nepřípustné, soudruzi.

4 1
možnosti
Foto

Takže jsme se po dlouhé a vyčerpávající cestě dostali tam, kde jsme byli před lety dvaceti pěti.;-D;-D;-D

4 0
možnosti
LR

No, poněkud mne udivilo to tvrzení, že USA jdou ekonomicky dolů.

Když se podíváme na reálná čísla, tož neslavně to především vypadá se slavnou EU:

http://www.finance.cz/makrodata-eu/eu-svet/svetove-makroukazatele/hdp/

1 0
možnosti
Foto

Poslední dobou zjišťuji, že i bulvární televize NOVA je objektivnější, jako ČT,protože alespoň používá slůvko "údajně".. V ČT se tím už vůbec nenamáhají a rovnou lžou v přímém přenosu..:-) Ještě, že jsme na to už z dob socializmu zvyklí a ladíme i jiné stanice.. :-)

15 0
možnosti
PK

Hlavně ,že ovčané za tu objektivitu jejich televize si zaplatí.

8 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.