Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Lesní sběř

6. 10. 2010 11:31
Už dvacet let...

...nám lijí do hlavy "čecháčkovství" a "malého českého člověka," oblbují nás ideály multikulturalismu, z vlastenectví udělali sprosté slovo a donekonečna omílají, jaký jsme to póvl světa. Toto je výsledek.

-

Své dělá i cíleně pěstovaný odpor k povinnostem. Protože vlast, tak jako jakýkoliv jiný nemovitý majetek, to je *především* povinnost. Vlast je půda, kterou naši předkové obdělávali, a krev, kterou za ni (a na ní) prolili. Vlast je naše povinnost k předkům a potomkům: povinnost obdělat půdu a prolít za ni krev, pokud to bude nezbytné. To bylo ještě před sto lety jasné každému sedlákovi.

Schválně, kdo dneska stojí o takovou povinnost? Nehlaste se všichni... :-/

0 0
možnosti
JW

georges

6. 10. 2010 9:16
Jestli to nebude tou hymnou

Kde domov můj?

0 0
možnosti
K

kevinbb

4. 10. 2010 19:07
Bohuzel,

mate pravdu. Vite, je to ve spoustu lidi od narozeni, musi to tak byt, jinak to neni mozne. A ze sve(nasich) zkusenosti vam muzu napsat, ze takovyto lide byli vzdycky, at to bylo za prvni republiky nebo za nemecke okupace, nebo za komunistu. A rekl bych, ze ted je to jeste mozna horsi. Kdysi davno jsem se potkal v cizine s jednema, byvali komunisti a sotva prekrocili hranice, tak nadavky na vsechno co bylo ceske, ceske lidi bez vyjimky, vyrobky, prace, umeni, atd. to vse najednou bylo snad nejhorsi na svete a jejich deti, ty jsou jako rodice, zadny vztah k Cesku a kdyz, tak jen nadavky a kydani stokrat napsanych popularnich vymyslu bez znalosti praveho stavu veci.

R^

0 0
možnosti