Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejen Američané varují před Babišem, pane autore. Před Babišem varují všichni lidé zdravého rozumu. Naší novináři (nikoliv z MfD či LN, pochopitelně) od jeho vstupu do politiky, tedy již několik let, to z dobrých důvodů. Asi málo čtete. Proč by totéž, co píší dlouhodobě i jiní, nemohli napsat Amíci ? :-)

9 3
možnosti
Foto

Paní Šauerová. Za prvé: Já málo čtu a vy, zajisté sečtělá, ani nevíte, že Babiš je v politice teprve rok. Nebo že by už vládl s Nečasem?;-D Za druhé: Pokud jste opravdu četla celý blog, měla byste vědět, že mimo titulku se vůbec nezmiňuji o Babišovi a taktéž není pointou blogu. Rovněž se nevyjadřuji k tomu, zda články o Babišovi sdělují pravdu nebo lež. A za třetí: zjistěte si, co je to mainstream a pak budete vědět, proč téměř všichni píšou stejně. Na základě zde zmíněných skutečností se od vás i nadále nechám rád poučovat o sečtělosti.:-P

4 2
možnosti

J65a80n 86R94á65ž

11. 4. 2015 18:11

Je mnoho lidí, kteří ne a ne vnímat, že USA už dávno nejsou tím etalonem demokracie, nositelem svobody jednotlivce, místem, kde občan může o všem rozhodovat. Je mnoho lidí nevnímá, že Amerika, která vytáhla Evropany z bryndy v první i druhé válce nebo s mandátem RB OSN zabranila komunistům dobýt celou Koreu, byla naprosto jiná, než ta Amerika, která po druhé (bez mandátu RB OSN) vpadla do Iráku, "humanitárně" bombardovala Srbsko nebo zinscenovala muslimské revoluce v Lybii, Somálsku, či Sýrii.

USA, kterou jsem i já považoval za tu nejlepší zemi světa, by nemohla podporovat nejreakčnějši režimy světa se státní politikou potlačování lidských práv (Saudskou Arábii, Katar, či Bahrajn) a na druhé straně nás poučovat o demokracii.

USA už pro mne přestaly být respektovanou autoritou, která má právo někoho poučovat nebo mu vynucovat svoje představy o tom jak má budovat nebo organizovat svůj stát.

7 4
možnosti
Foto

Děkuji pane Ráži za velmi přesné zhodnocení stavu Únie. Ano, ty Spojené státy a jejich politika, které zde byly v roce 1990 již neexistují. A spousta zabedněnců to prostě nevnímá a myslí si, že všichni, kteří tak píšeme, jsme odchovanci Štrougala a spol. Ovšem pak se není co divit, že se vyjadřují tak nízce. Díky.:-)

5 3
možnosti

Jak jste přišel na to, že Američané varují před Babišem?

3 0
možnosti

P59a60v33e32l 61K20u90l58a

11. 4. 2015 17:03

Bojim bojim, ještě, že jste mi otevřel oči :-\

2 3
možnosti
Foto

O54t60a55k49a23r 10S18e96k83l

11. 4. 2015 16:19

Už jsem si skoro myslel , že nedojde : a) na utlačování černochů a b) na pochvalu od p. Hermánka ,

naštěstí ,

obé se objevilo.

6 1
možnosti
Foto

Jediný černoch je, pane Sekle, od Vás nebo u Vás.

A já zásadně chválím vše, co jde proti nám vnucovanému stereotypu názorů.

Neměl jsem to vnucování názorů rád za bolševika a nemám to rád ani teď.

6 4
možnosti

P23e22t69r 57N76ě68m30e45c

11. 4. 2015 15:13

To je zase blabol ... pro boha

11 3
možnosti

Miluju tyhle kazatele z valašských putyk...Rv

5 5
možnosti

Pane Ševčíku, US nemá na to aby ovládla celý svět. Sere se jim tom ve všech světadílech, ač dělají možné i nemožné. Čína si už nebere (na rozdíl od Ruska) servítky a dosti silně vyrukovala na US a bude to pokračovat dál. 42% obyvatel této planety ještě finančně sponzoruje US a toto číslo se dosti rapidně snižuje. To je fakt, ať se na to koukáte z jakékoliv strany.

7 5
možnosti
Foto

Opravdu velká karma, pane Dolanský.

9 8
možnosti
Foto

A ještě dodám, že to je tak trocho stejně a tak trochu jinak jako za područí SSSR.

Podobně to je třeba s rozvodem. S novou manželkou jsou mnohé věci jiné a daleko více věcí je stejných, pouze v jiné tónině.

4 3
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.