Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Aj na Slovensku bola jedna taká komisia z európskych inštitúcii. A boli toho plné noviny o diskriminácii Rómov, pretože rómske deti majú na obedy len suchú stravu, zatiaľ čo nerómske majú teplé obedy. Ale nikde sa už nehovorilo, že rómske deti majú tú suchú stravu zadarmo a rodičia nerómskych detí musia za teplé obedy platiť. A podobné prekrúcanie pravdy, resp. manipulácia s pravdou je všade pri rómskej problematike.

0 0
možnosti
Foto

Stát je podparami uplácí, aby nekradli a nezlobili. Taky si politici kupují jejich hlasy. Jenomže oni za peníze nejsou vděční protože si na ně zvykli a berou je jako samozřejmost. Chce to vyřešit, ale takový génius se ještě nenarodil a doba neuzrála.

7 0
možnosti
PB

P92a11v69e61l 28B77a85c10í14k

28. 5. 2013 23:04

Né že by se to příliš osvědčilo, ale pokud byli v práci nemohli krást.;-D

2 0
možnosti
PB

P37a72v77e22l 65B19a83c91í41k

28. 5. 2013 21:10

Jedna věc je popsat stav, druhá je ho vyřešit. A vyřešit tento problém na světě nikdo nedokázal, podívejte se na turky v německu, afričany ve francii, černochy v americe problém je všude stejný, nemají práci tak se živý jak umí.

Imho dělat z jednoho mačetového útoku generalizaci je větší prasárna.

Nemiluji Romy, ale když vezmu případ vypáleného domu tak jsme podle vás všichni rasisti? A když přidám váš článek a jeho oblibu, tak rasisti jsme a žádná řešení se tu nikdy nenajdou.

1 8
možnosti
Foto

To je právě ta největší chyba v naší společnosti. Už jsme došli tak daleko, že i pravdu, pokud se týká romského etnika, považujeme za rasismus. Všiml jste si snad, že byť jen jediným slovem naznačuji, že se problém týká všech Romů? A to je ten druhý nešvar. Když se kritizuje ta špatná část Romů, tak jejich ochránci tu kritiku okamžitě vztáhnou na všechny, i když kritika tak nebyla míněna. Prostě překrucovat smysl vět, to jde pseudohumanistům na jedničku. Mým přesvědčením je, že především stát je svým postojem ten největší rasista.

9 0
možnosti
Foto

Naprosto souhlasím. Je mi z pseudohumanistů zle, stejně jako z toho, co tu stát vytváří. Aby se člověk bál už i říci nahlas svůj názor.

15 2
možnosti
Foto

Jak vidíte na mém případě, říci si jej ještě můžete, i když s cejchejm rasisty, předpokládám. Ale nic vám to nepomůže, a to je možná horší, než kdyby vám to zakazovali.:-/

8 1
možnosti
LS

L64i55b87o66r 63S21y73n85e60k

28. 5. 2013 19:28

Karma..R^R^ politika je svinstvo a ani vražda, nebo těžké ublížení na zdraví naše politiky nevyprovokuje k tomu, aby konaly to, pro co si je my platíme.

15 1
možnosti
MD

Za zed v Maticni, prestehovanou mezi separovana 'gheta' bohatych a taktez gheta tmavych neni videt. Jako kluk dareba se po ni spolu s dalsimi prochazite a koukate na obe strany. Chce to seskocit se zdi, abyste ty, jenz to maji na svedomi pochopil. Ale pozor, na spravnou stranu.

0 15
možnosti
Foto

A zatímco budete filozovat, můžete dostat mačetou do kebule. Pokud seskočíte na tu vaši oblíbenou stranu. Možná pak pochopíte...;-D

10 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.