Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M60i83l30a35n 74R23a54d52e83k

20. 11. 2013 18:09

americka spolecnost nejsou blbci, to si neplette, to jsou jen vymysly levicackych masiblu, a oznaceni African- american, tomu se normalne lide smeji, nejvice cernosi. Mezi sebou si rikaji nigger, nigga, a z PC si delaji sprtouchlata. Co se pise v mediich neni vse, jen zkreslena cast zivota. Podle medii by si lide mimo CR mysleli ze utiskujete Romy, nechcete jim dat vzdelani ani praci, atd. Na media kaslete, je to vse zkreslene.

0 0
možnosti
Foto

Nepíši o společnosti blbců, ale o americké politice, o fanaticích, kteří na těchto nesmyslech vydělávají jak peníze, tak politické body. V tom blogu je to docela srozumitelně řečeno, tak mi, prosím vás, nepodsouvejte něco, co je z vaší hlavy.

0 0
možnosti
Foto

Byl jsem před lety poučen, že Arnold není černý negr, ale obyvatel obce Schwarzeneg, to jen tak na okraj.  A k tématu: včera jsem slyšel, že se uvažuje o pozitivní diskriminaci v nějaké té EU instituci. O čtyřicetiprocentním zastoupení žen. No nevím. Možná se budou bouřit i feministky a budou argumentovat, že jsou dostatečně způsobilé se prosadit  i bez pomoci mužských dominátorů a že se necítí jako ženy nějak méněcenné či postižené.

Možná je to ale jinak. Možná si mužská většina nevěří a chce po prožité sebereflexi eleminovat vlastní projevy mačismu:-)

0 0
možnosti