Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

H16o55n17z88a 66M27a35r80e19k

22. 3. 2013 10:16

Já za výběr z bankomatu neplatím nic. Jak je to možné, slečno?

0 0
možnosti
MD

Že by to bylo tím, že každý máme jinou banku? ;-)

0 0
možnosti
FS

Platí jen hloupí a líní, kteří nepřejdou k bankám, kde se poplatky neplatí, nebo si u současné banky nevybojují účet bez poplatků. Tak je to dnes v mnoha službách (kabelová televize, povinné ručení, pojištění majetku). Když naznačíte, že odcházíte nabídky se jen hrnou, ale je třeba mít přehled a čas to řešit.

0 0
možnosti
MJ

To víte, že je lepší peníze zašívat do polštáře, než je mít na BÚ. Protože úročení BÚ je tak nízké, že ani zdaleka nepokryje náklady na poplatky. Většina běžných účtů má i při solidním vkladu na konci měsíce záporný výnos, když nepočítám inflaci (ta ale krade ať už jsou prachy v polštáři nebo na BU). Ačkoli, v tom polštáři jsou bezpečnější. Odtamtud je vždy vyberete, což o bance říct nejde, pokud dojde k runu na banku.

-

Problém je, že dostat se přímo k hotovosti například při výplatě je dnes prakticky nemožné.

0 0
možnosti
PB

P65e90t23r 19B24u55k70a68l

21. 3. 2013 20:35

Me vcera sokovala pani na prepazce, ktera me pri vkladu s usmevem rikala, ze muj vklad na muj ucet je zcela zadarmo, bez poplatku. Za to, ze pujcuji bance penize by chteli snad platit.;-O

1 0
možnosti
AF

Je to sice pravda, ale obranou je rušení účtů. Měl jsem u, tehdy ještě, České spořitelny vkladní knížku na 4% úrok. Když mi za dva roky za uložených asi 90000 připsali na přepážce 10 haléřů úroku, chtěl jsem knížku zrušit. Hned to nešlo, protože ve smlouvě bylo, že mám roční výpovědní lhůtu a tu jsem musel dodržet. Spořitelna však výši úroků dodržet nemusela, i když to bylo ve smlouvě. Stejné je to se vším. Pracovní smlouvu i Zákoník práce musí dodržovat zaměstnanec, ale zaměstnavatel ne, otroctví a nevolnictví je dle Trestního zákoníku trestný čin, ale dobytek Drábek s požehnáním debilů z vlády oboje úspěšně zavedl. Rozhodl jsem se tedy, že mi Česká republika může políbit prdel.

4 0
možnosti
MN

pri zjisteni kdo je majitelůem vetsiny bank zjistime ze my tady platime poplatky za vsechno ale u nich myslim v zemich ko,u banky patri tak se zadny poplatky neplati a nebo jen minimalni tady se snazi zdimat ze vsech lidi prachy a my jim platime radsi jsem zrusil ucty u bank je to zbytecnost zaplatim hotove a mam klidek uz zadne poplatky nikomu do krtanu  kdyz banky vydelavaj miliardy jen na popltatcich ;-€

1 0
možnosti
MJ

A jak se dostáváte k hotovosti? Dnes je problém s výplatami v hotovosti, zaměstnavatele nutí zaměstnance, aby měli účty v bankách.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
ZK

Z34d83e82n24a 70K23o14č93í

21. 3. 2013 19:16

To je celkem výstižná odpověď.  Zejména u mladých lidí mě překvapuje, že se nezajímají o banky, které neúčtují vůbec žádné poplatky ( jsou to často mladé banky ), ani za výběr z cizích bankomatů  a místo toho inklinují ke zkostnatělým starým kameným bankám. ;-)

0 0
možnosti