Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Se slečnou nesouhlasím a myslím si něco jiného o tom proč část studentů má rádo Karla a ne Miloše.

Ale čtvrtý bod mne docela dostal. Protože Zemana nenachytal ani Moravec, toť jeden z důvodů proč ho studenti nemají rádi? Jak tohle může myslet něco vážně...?

3 0
možnosti

J97a34n 60K15a38d39l72e27c

14. 3. 2013 5:59

Na váš článek mám neutrální názor, ale co mě při čtvrtečním ránu skutečně pobavilo je, že je Václav Moravec novinářské eso. Jak jste na to přišla?:-)

2 0
možnosti

Moravec je dobrý komentátor, moderátor.. ale novinář určitě ne.

0 0
možnosti
Foto

Vyčítat mladému voliči, který nemá životní zkušenosti (a kde je taky měl nabrat, když je, krucipísek, MLADEJ), že z jeho textu vyplývá nedostatek životních zkušeností, je opravdu velice smysluplné. Vy, extrémně moudří staříci, kteří se tu tak rozčilujete, nechápete základní věc: Mladý volič je taky volič a rozhoduje se podle určitých kritérií. A ano, ta kritéria se z pohledu staršího člověka můžou zdát nesprávná. Ale článek je o tom, CO ta kritéria jsou, ne JAK KVALITNÍ jsou. Určitě byla chyba mluvit za VŠECHNY studenty, ale znám opravdu hodně mladých lidí a názory v článku +- odpovídají těm jejich. A opravdu si nemyslím, že zrovna tahle kritéria jsou nějak mimořádně horší nebo hloupější než u převážné většiny populace.

1 5
možnosti
Foto

Milá Michaelo, diky za dobry clanek, ono to s tou prizni a neprizni  zas az tak slozite neni, mladi vedeli, proc ho nevolit, jsou ozdravnym jadrem spolecnosti :-) jen bych si Vas mozna  dovolil v necem lehce opravit, doplnit.

1) Zeman se neprofiloval jako "levicak" z presvedceni, spise proto, ze "pravici" pred cca 20-ti lety jiz obsadil Klaus, on je nalevo vicemene nedobrovolne. Navic pravicovost a levicovost jsou dneska jiz ideove a tematicky vyprazdnene terminy. Takze i MZ se chova spise ucelove a populisticky nez principialne

2) MZ je arogantni, ale se zdravym sebevedomim je na stiru, nakonec arogance je vzdy plodem nizkeho sebevedomi, najdete si na Youtube par videi ze zacatku 90-tych let a uvidite, ze MZ casto trpel tremou pred kamerami

Urcite by se naslo rada dalsich duvodu, proc mladi nevolili MZ, ale myslim, ze jste to trefila. Diky, at se dari v dalsim psani a z toho stekotu kolem si nic nedelejte :-) To patri k zivotu.

4 9
možnosti

milá studentko, víš co stojí normální rodinu vydržovat studentku jako jsi ty na škole? To se sakra obrací každá koruna. Možná jsi měla štěstí a narodila jsi se do rodiny, kde s financemi není problém, ale to je štěstí a ničím ses o to nezasloužila.

Závěr - hloupé bláboly člověka s nulovými životními zkušenostmi. Rv

17 4
možnosti

No a pokud opravdu studujete novinařinu, pak se nedivím, že Zeman zastává k novinářům přesně ten jeho postoj. Škoda že nejde dát antikarmu.

15 4
možnosti

Ale jo, 5-10 let zkušeností v reálném životě, tisíc, dva napsaných textů a možná z vás bude průměrná redaktorka na iDnes...

15 0
možnosti

Vážená slečno, doporučil bych vám nechte se zaměstnat a na svůj život i studia si vydělávejte prací ,uvdíte jak poté, změníte pohled na svět.

15 0
možnosti

já to věděl, že to nemám otvírat. A to nejsem zeman.

8 1
možnosti

P34a44v50e97l 28B86a38c31í51k

12. 3. 2013 23:12

Řekl bych, že je to spíše vysněné klišé než pravda.;-D

9 1
možnosti
Foto

Tady je někdo perspektivní, ale ve psaní to rozhodně není. Za mě Rv

15 2
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3525x
Jsem studentkou magisterského oboru Mediální studia a žurnalistika na Masarykově univerzitě, na bakalářském stupni studia jsem studovala mezinárodní vztahy. Nyní působím jako elév v Pražském deníku.

Seznam rubrik