Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Tato duchaplná úvaha si zaslouží nějaké shrnutí. Autorka se zmínila o vlasech světle hnědých, melírovaných i blonďatých. Zmínila se také o vlasech na světlém i tmavém oblečení. Napsala také o tom, jak barva vlasů ovlivňuje vtipy i sprostou mluvu. Dokonce jsme se dozvěděli, co se stane s vlasy "pokud se letí k moři" – nemluvě o obarvování hlav.

Rád bych tuto úvahu vhodně doplnil. Už totiž chybí pouze jediné téma – a sice vlasy v odpadu. Vlasy uvízlé v odpadu totiž mají schopnost vytvářet pozoruhodně odolné "bioshluky". Vědeckým bádáním se zjistilo, že tuto schopnost mají všechny vlasy bez rozdílu barvy. Platí pouze jediná přímá úměra – čím delší vlasy uvíznou v odpadu, tím větší biokolonii jsou schopny vytvořit. Ani vlasy uvízlé v trávicí soustavě nevytvoří tak biogenně-vetřelcovskou strukturu, jako vlasy v obyčejné plastové trubce. Je zajímavé, že vtipy o tomto fenoménu vyvolávají dávivý reflex – narozdíl od vtipů o blondýnkách.

Autorka uzavírá svou vlasovou úvahu touto výzvou: "zkuste černovlásce obarvit hlavu na blond...".

Moje výzva je daleko odvážnější – zkuste vlasový bioshluk uvolnit z odpadu. Napoprvé, možná ani napodruhé se to určitě nepovede.

2 2
možnosti

vlasy v odpadu nejsou problém, stačí jen občas je pohodlně vytáhnout neb se zachycují na vrtulce sifonu - pochopitelně, že to je věc chlapa a ne že by to nechával na holce či na holkách:-)

0 0
možnosti
MD

Už to tak asi bude :-) Váš příspěvek v mém předminulém blogu mě inspiroval ;-)

1 1
možnosti
Foto

;-) A já si vždy myslel, že mohu být inspirativní jen pro zrzky ;-D

0 3
možnosti
Foto

že bych byl i já občas...inspirativní? :))

2 3
možnosti

Tak přiznám se že to, že si bloncka nemůže ani v klidu zaklít, je pro mě zase novinka, no jeden se pořád musí učit:-) takže už proto karma. Téma je ovšem pořád velké a jak vidět, ne zcela probádané, třeba to, jestli bývají blondýny považovány za větší potvory atd. Sám jsem se tomu před časem tady věnoval téměř vědecky;-D tak si dovolím přiložit odkaz:

http://sestak.blog.idnes.cz/c/73977/Blondynky-jsou-OK-a-proc-kvuli-nim-brunety-zavedly-vyholovani.html

1 9
možnosti
Foto

Já myslím, že tohle je fakt realita. Pracovala jsem jako servírka společně s dvěma kolegyněmi blondýnkami :-)a vždycky já jsem byla ta co se od ní čeká že je "tvrďačka", kdežto blondýnka je ta, co bude všecno řešit plachým úsměvem...;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3525x
Jsem studentkou magisterského oboru Mediální studia a žurnalistika na Masarykově univerzitě, na bakalářském stupni studia jsem studovala mezinárodní vztahy. Nyní působím jako elév v Pražském deníku.

Seznam rubrik