Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Váš problém je možná v tom, že sháníte práci, kterou byste se ,,mohla chlubit"...

2 0
možnosti
Foto

V klidu a pohodě...

Nějak někde začneš nakonec, bez ohledu na cokoliv :) Horší než začít ...je přijít třeba v pětapadesáti o práci ... pak se stává, že nepomůže nejen titul, ale ani praxe :)

1 1
možnosti
HH

Mohu se zeptat, kde najdu Váš profesionální blog nebo vlastní stránky, kde zveřejňujete glosy, úvahy a nebo popisujete zajímavé příběhy nejen z Vašeho okolí?

Nestojí to skoro nic a až budete žádat o práci, každý se může podívat na to, jaká jste a co umíte.V

2 0
možnosti
MZ

víte, ono je to ale těžký... dneska si každej student VŠ myslí, že po škole najde krásný místečko někde v kanclu, kde bude dělat za 30 000 měsíčně, ale kdo pak bude vytvářet hodnoty ? vysokoškoláků je strašně moc a hodně jich studuje na takovejch pseudofakultách jako filozofická apod. a kam s nima že ?

4 0
možnosti
KV

Napište každý den jeden více než kvalitní blog .... a na konci března se zeptejte "iDnes" co na to říkají. Zda nemají zájem o spoluráci?

0 0
možnosti
Foto

Tento režim namluvil studentům, že budou nadstandardně placeni a přitom vede ekonomiku od deseti k pěti. Proto začínají chybět pracovní místa, neboť ekonomika padá a mnohé stávající posty jsou často obsazeny starými, jimž je prodlužován důchodový věk. Je úsměvné, že studenstvo po vlivem ústřední mediální masáže volí pravici, neboť se stále domnívá, že bude mít joby i nadstandardní příjmy. Houbeles, taků figu borovů ! 70% populace mít nadstandardní plat nemůže Rv!!!!

4 0
možnosti
IH

Nerozumím na co si stěžujete. Problém s praxí řeší úplně každý. Nevím, proč by si měl každý sednout na zadek z někoho jen proto, že má titul a nabídnout mu práci. Každý nějak začínal a každý to měl těžké.

5 1
možnosti
PB

Základní problém vysokoškoláků navíc ve vašem oboru je ten, že žádní odbodníci nejsou ani po dvou letech praxe. O gymnazistech s bakalářským titulem ani nemluvím, protože za dva roky se z nikoho odborník nemůže stát. Pokud si firmy vybírají vysokoškoláky tak dávají přednost lidem co mají místo gymplů průmyslovky, protože ti obor mají po devíti letech zažitý a trochu v krvi.:-)

6 2
možnosti
PB

Studujete "žurnalistiku" a chcete teplé místečko? Tak to nechápu, co svoboda novinářského povolání? Jako brigádu doporučuji Lidl nebo Tesko pak Vám každá podřadná práce v kanclu přijde skvělá.;-D

3 1
možnosti
PK

Já bych řekl že míst válečných reportérů je dost... ale to chce holt nafasovat přilbu, kameru a doufat že vás neodstřelí obě strany konfliktu protože překážíte...

Prej jsou i dobře tato místa placena :D

2 0
možnosti

musím se pozastavit nad vaším tvrzením, že dvě věci se na sto procent dělat nedají. Jenže tisíce bývalých studentů vás mohou ujistit, že ano. Studovali např. při zaměstnání (mluvím o starších ročnících, které komunisti  před r. 89 studovat nenechali), zvládli přitom třeba i dítě. A z okolí znám několik příkladů, kdy student po většinu studia pracoval, přesto končil s hodnocneím odpovídajícím tzv.  červenému diplomu - a dnes jsou z těchto lidí např. vědecká pracovnice či úspěšný technik. Ovšem je fakt, že tito lidí končili studium cca před 10 lety... Klesající úroveň dnešních studentů se bohužel projevuje i v tom, že buď nejsou schopni (nebo ochotni) zvládnout dvě věci...Rv

5 1
možnosti
AN

Napsala jste to přesně, můj syn zvládl pracovat i při studiu mnohem těžší VŠ, než je žurnalistika (viz níže) a taky znám ze svého okolí, kdy matka se dvěma dětmi a zaměstnáním zvládla s červeným diplomem VŠ ekonomickou,navíc na zkoušky 300 km do Prahy. Když jsem se ptala,jak se s dětmi učí, tak říkala, no to menší na klíně a to druhé si hraje.

3 1
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3525x
Jsem studentkou magisterského oboru Mediální studia a žurnalistika na Masarykově univerzitě, na bakalářském stupni studia jsem studovala mezinárodní vztahy. Nyní působím jako elév v Pražském deníku.

Seznam rubrik