Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Koala Lumul

7. 2. 2008 9:52
jste super

Všechny Vaše články jsou moc zajímavé

a ráda je čtu, se vším se ztotožňuji a to mi táhne na šedesátku, nic si z těch blbů v diskusi nedělejteR^

0 0
možnosti

Schwarzer

19. 1. 2008 23:20
je to jeste horsi

Policie i vyšetřovatelé podvádějí-naprosté svinstvo!

0 0
možnosti

Václav

19. 1. 2008 21:04
Dost výstižné

Podle toho co jsem viděl a zažil (u nás i jinde) s autorem ve většině věcí souhlasím. Ti co napadají nikoliv fakta uvedená v článku, ale osobu autora, by se měli zamyslet. Protože neurvalé napadání nositelů odlišných názoru místo věcných argumentů je jedna z věcí která otravuje společenské ovzduší v české kotlině hůře než smog.  

0 0
možnosti

bez

19. 1. 2008 0:51
nesouhlasím

Takhle dlouhý článek o ničem, to se hned tak nevidí. Úplně autora vidím. Unuděný, lehce zhulený, unavený životem. Vyčůránek, který když zjistil, že mu sociální dávky v ČR už nedají odjede do Anglie a odtud z levné internetové kavárny dělá machra. Co takhle - frajírku - kdyby ses vrátil do ČR, zapojil se AKTIVNĚ do politiky a prosadil změny k blahu všeho lidu??? To by Ti asi nešlo, tak je lepší v klidu sociálních jistot popichovat.

0 0
možnosti

Lada

20. 1. 2008 16:41
Re: nesouhlasím

Bože,ty jsi BLB.

Když se ti to nelíbí,tak to nečti...

0 0
možnosti

ůů

19. 1. 2008 0:46
ůů

ůů

0 0
možnosti

Fanda

18. 1. 2008 22:03
Vesecká je horší

Šokující webovky http://www.aktualne.eu

0 0
možnosti

KivH

17. 1. 2008 15:08
Souhlasím

na základě svých osobních zkušeností mohu jen potvrdit, velmi opatrně a slušně řečeno, že v ČR je policie prapodivný orgán s prapodivnými pravidly a pravomocemi, prošpikovaná línými neschopnými a snadno zkorumpovatelnými lidmi, mezi kterými se těch pár poctivých a pracovitých, které znám také, ztratí jako kapka vody v moři. Bezmoc na obou stranách hřiště to změnit je přímo do nebe volalící a zničující.

0 0
možnosti

honza

16. 1. 2008 16:35
Milý pane

mimo jinych nesrovnalostí,zřejmně ani netušíte ,že Anglie má uplně jiný systém práva, anglosaský. Nemluvte o věcech kterým nerozumíte.

0 0
možnosti

V.Malá

16. 1. 2008 15:59
Pravdu máte určitě v tom,

že ať by pí Žaneta Rosenberg byla obviněna z jakéhokoliv trestného činu vraždy nevyjímaje, dle mého názoru, neexistuje právní důvod a ospravedlnění toho, aby jí byla odebrána možnost KOJIT novorozence. To dítě totiž žádný trestný čin nespáchalo a obávám se, že i kdyby byla pí Rosenberg z vyšetřovací vazby nyní propuštěna, nikdy a nikdo jí nevrátí 3 měsíce života jejího syna, kdy se mělo utvářet pouto mezi matkou a dítětem, kdy mělo být dítě kojeno a nikoliv na umělé výživě. Nevím, co je na tom pravdy, ale údajně byly i velké problémy s tím poskytnout ji odsávačku, aby mohla mateřské mléko odsávat a dítě ho tak dostávalo alespoň od babičky a dědy ve flašce s dudlíkem. Můžeme  nesouhlasit s jejím chováním, zaměstnáním a dalšími věcmi, ale k podobnému počinu dle mého názoru existuje jediný důvod - pí Rosenberg by musela být jednoznačně diagnostikována jako šestinedělka trpící laktační psychozou a prohlášena za nebezpečnou pro sebe samu i pro dítě. Což ale dle mých informací NEBYLA.

0 0
možnosti

nihilistic.bird

16. 1. 2008 15:42
jako pichnuti do vosiho hnizda

Je videt, jak je mistnich cechackum po chuti trochu konstruktivni kritiky.

Vetsina systemu, hlavne tech statnich, v CR zoufale nefunguje a policie je v neschopnosti prebornikem.

Policie je schopna tak maximalne ochranit sama sebe (aby nekdo nespinil jeji "dobre" jmeno), ale to je povetsinou maximum.

Kdo si mysli o policii v CR ze funguje kvalitne by se mel probudit.

0 0
možnosti