- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
je to strašně osvěžující čtení - taková perlička, co rozjasní den
Obdivuju tvé články. Máš skvělou bohatou slovní zásobu a texty tak působivé, až to nutí člověka číst až do konce, bez toho, aby se zastavil. Mám jen dotaz - Ty jsi si se tu narodila? Jinak přeju hodně štěstí. Jen tak dál, máš můj velký obdiv! Jsi hotový vzor pro všechny ostatní.
Je tam _Pražský studentský summit: Lenka Do Thu, redakce Chronicle:)
Já tedy zatím poněkud zaostávám (doteď jsem z vyjmenovaných zkusil jen hovězí pho.....ale bylo super) - ale dám na vaše rady a co nejdřív ochutnám něco dalšího.
Přeji vám i všem vašim čtenářům dobrou chuť - chuc an ngon.
.....a co nejdřív stejně milý článek jako tento na vašem blogu.
Bun Cha! Vzyt to rikam, ze je to grilovany maso, ale neeeeee... Proste Bun Cha. Tak a tady to mate - "veprove z grilu". Uz rozesilam link, at si to vsichni ti vlastenci prectou, cha! :D
Ach jo, ctu to uz po treti a porad me to bavi. Vnam ma svuj Pho, Korea Kimchi, Cina ma Vareny Sliny a Japonsko ten svuj Ramen ci co. No a ja se vzdycky rad vratim ke starymu dobrymu bramborovymu gulasi. Nicmene ten recept si vezmu a to barevne ve sklenicce, to nejak vychytam podle obrazku. No ale jestli mas nejake kamarady na Hvezde, klidne je varuj, ze se chystam varit. Budou ti vdecni, ver mi...
A prej sraz!.:D To by asi v sape cumeli, kdyby tam napochodovala takova zoo, ze ma hlad... Dotahni to do konce a nominuju te na dobrodruha pristiho mesice. A necham ti uz udelat i ty klubovy tricka. :D
Hele, kdyz si sem das takovy to tlacitko "donate", ja bych to snad i oklikal. Bloguj dal, je to dokonaly.. Ty moncicaku...