Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

Nys

23. 1. 2011 21:56
:-)

Prý Kuře.. to je dobré.. :-D Smekám před statečností a chválím, že nekouří.. ;-)

0 0
možnosti
PV

previt111

9. 3. 2010 23:35
Jin/Jang

Moc pěkně a výstižně napsáno. A navíc Jin/Jang - jeden špatný a jeden dobrý zážitek. :-)

A k těm Romům/Cikánům - jsou to až na světlé výjimky primitivní lidé, což neznamená automaticky, že musí být špatní. Ale v této kategorii je mnohem větší důraz na hmotu, než na ducha. A v tom je asi ten problém.

0 0
možnosti
Č

čhavo

28. 12. 2009 22:05
Hezký

milá kolegyně bloggerko,jenže neznáte mě a mou rodinu. nekradu a neokrádám nikoho, naopak pomáhám jak se dá. I bílým.

Napíšete o mě ? Jinak doporučuji můj blogJan Horváth.

P.S. Nad náma bydlí vietnamská rodina, denně jim klepu na poval, ruší nás a už mě ser....Jednou nás už vytopili ,mám pokračovat ?

Jinak ťavan.R^

0 0
možnosti
TS

Tomasex

30. 12. 2009 8:42
Re: Hezký

jenže většinou se skupiny lidí berou jako celek....mluví se jací jsou češi, jací jsou němci, jací jsou větnamci, jací jsou romové........ a musím říct, že romové jsou oproti větnamcům, kteří čechům nevadí a přitom jsou také cizinci v hojném počtu v čechách pobývající, velice problémová skupina nenapravitelných zmetků....... mám pokračovat? jinak samozřejmě všude dobří lidé žijí...i mezi romy.... akorát ti dobří romové jsou ve stínu těch běžných jenom bordel páchajících.... škoda, že se nedají zavřít hranice pro lidi, kteří utečou z čech, že se tady mají špatně a pak se vrací a ještě od státu(kterému zařídili víza) žádají opět pomoc...  neuvěřitelná drzost, která už překračuje všechny hranice...... děláte si to opravdu sami..... nepomáhejte bílým, ale romům a naučte je žít podle pravidel !!

0 0
možnosti
PK

chicocheco

2. 12. 2009 22:49
Ahoj Leni

ehm... Trangoslavo :P Překvapuješ, politicky ne až tak korektní novinářko, jen tak dál :) Hej někdy už fakt musím do té Prahy dojet (ale né kvůli kuchařům, hlavně kvůli kuřeti).. Pavel

0 0
možnosti
ŠK

osobnostx

9. 11. 2009 17:49
fííha....

Čekali asi nějaké Kung-pao a ono se to projevilo jako bojový kohoutek.....154 cm statečnosti!!!! Smekám.R^

0 0
možnosti
LH

Linde CZ

9. 11. 2009 23:11
Re: fííha....

154cm? Smaaankote :-)

0 0
možnosti
VG

Van Guld

8. 11. 2009 22:45
r-vm2

pokrač....

Ale v tom případě pro mně přestává být romem a je normálním obyvatelem České republiky (a je mi ukradeno jakou má barvu kůže).

A v tom je pro mě zásadní rozdíl mezi Rómy (definované ne barvou kůže, ale způsobem života) a ostatními menšinami. Vietnamská menšina (způsob života, kultura) tvrdě pracuje a nutí své děti vzdělávat. Tim pomáhaji našému státu, skrze pracovité a chytré lidi, vzkvétat. Ale romové? Ti myslí jen na to jak se mít lépe na úkor druhých.

Říkam znovu. Když mluvím o romech nebo vietnamské menšině. Tak vždy definuju tuto skupinu skrze jejich způsob života, kulturu, historii. Barva kůže je mi naprosto ukradena...

Jo jinak. Skvělý blog.  :-)

0 0
možnosti
VG

Van Guld

8. 11. 2009 22:45
romové-vietnamská menšina

Tak ja se trochu rozepíšu....

Důvod proč nemám rád romy neni kvůli jejich barvě kůže. Ta mi je ukradená. Nemám rád romskou kulturu, historii a jejich způsob života. Rom není jako klasický obyvatel státu, který lpí na své zemi.  Nemá potřebu ji rozvíjet, pracovat pro ní, být na ní hrdý. Romská kultůra je totiž založena na migraci za lepším životem. Pokud je tady dobře, tak fajn. Zůstanem tady. Ale pokud je někde líp (Kanada) tak mu to nebraní sebrat celou rodinu a odcestovat pryč.

Samo sebou, že nejsem takový omezenec, abych házel všechny do jednoho pytle. Pokud Romský příslušník normálně pracuje, je hrdý  (no hrdý..prostě má nějaký vztah) na zemi, ve které žije...tak to pro mě není absolutně žádný problém.

0 0
možnosti
L

LenítkoDTT

6. 11. 2009 21:55
:)

díky!:)

0 0
možnosti
LH

Linde CZ

5. 11. 2009 0:04
Toho pana Lipskeho tam asi naraficil osud schvalne...

...jako odmenu za statecnost :-)

0 0
možnosti
LH

Linde CZ

4. 11. 2009 22:36
Teda v tej Praze to ale zije...

...takovych udalosti na minimalnim prostoru... Tam nekdy budu muset taky dojet na vylet, nacerpat vzrusujicich zazitku ;-D

0 0
možnosti