Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma ! :-)R^

A těm, kteří se dole rozčilují : proč by měl vadit "Zemanistán" v zemi, kde jediným programem Zemanovy strany je  z e m a n i s m u s  , Zeman sám něco jako Ježíš Kritsus a pánové Mynář, Štengl, Zbytek, Šlouf, Nejedlý a Čuba jsou jeho apoštoly ?

;-D;-D;-D

1 3
možnosti
LC

Další hlubokomyslný blog. Pane Dlohoši, kdybyste Zemana cupoval, že chce podepsat ESM, nebo že ho ještě nepodepsal (protože pan KS by to už určitě dávno udělal), že chce vyvěsit na Hradě vlajku EU, nebo že ji tam ještě nenechal vyvěsit (protože pan KS by to už určitě dávno udělal), či za něco jiného, alespoň trochu související s jeho politickými názory, tak dobře. Vy jste se ale zařadil do fronty "vtipných" blogerů, kteří s čistou hlavou a ohněm v srdci rozebírají, že prý moc pije, kouří a ještě si dovolil letět do Ostravy vrtulníkem. Pokud se však domníváte, že tahle temata je to pravé ořechové, mám pro vás námět na další blog. V závodce mu servírují guláš se šesti. Má nárok ale jen na čtyři.

3 1
možnosti

Zapomněl jste : jeho úplně prvním počinem, to druhý den po inauguraci, byla žádost Policii ČR o vládní limuzínu Audi A-8 s řidičem a ochrankou pro dcerku. Haha, tak to jsme tady ještě neměli. Zemanomilci to ovšem rádi zaplatí.

:-)

0 2
možnosti
FS

Ještě by se u blogů měly udělovat antikarmy. Tento by si ji zasloužil.

5 1
možnosti
MC

Zemanistán s nadstraníky Zemanovci, s podnikately Mládkovci, s úderníky Zavadilovci a s dolními 10.miliony pravicové chátry.

0 6
možnosti
PJ

Nerejpejte. Ta partaj byla pojmenována před lety a nepojmenoval ji tak Zeman. Pamatuju jak to bylo. Ten Zemanistán to je jen plivnutí jedovaté sliny. Dobře víte jaké má president pravomoci. Mě Zeman po chuti taky není, ale je to lepší než kdyby vyhrál Karl - přisluhovač západních mocenských korporací.

7 3
možnosti
JK

Doba přisluhovačů už skončila, jen jste si toho evidentně nestačil všimnout. Tam kde vy vidíte jedovaté sliny, vidím já názor, se kterým souhlasím a vy ne. Mimochodem "rejpněte" si klidně taky. Doufám, že vaše hlavička bez číra vytvoří stejně vtipný a trefný článek.

2 8
možnosti
MD

Asi jste chtel napsat clanek jen tak.

4 3
možnosti
JK

Asi jste chtěl napsat příspěvek jen tak....

2 5
možnosti
Foto

Takové pojmenování naší země by se mi nelíbilo, byť mám Zemana v oblibě. Už jsem si zvykla na Čechy po praotci Čechovi.

4 0
možnosti
JK

Ale náš praotec neměl své apoštoly jako Mistr Zeman. Navíc ho v oblibě nemám.

0 5
možnosti
JL

A tentýž Zeman hodlá vyvěsit vlajku EU a podepsat ESM. Jestli dopadněme jenom jako Kypr a Řecko, tyk bdeme rádi

http://aktualne.centrum.cz/domaci/zivot-v-cesku/clanek.phtml?id=774919

2 2
možnosti
JF

Toto se mi také nelíbí. :-/ V tom (jediném) jsem fandil Klausovi. Ale na druhou stranu, kdyby se stal prezidentem Kárl, lezl by EU do zadnice o 100% více, než Milošek.

1 0
možnosti
BM

A také místo promile alkoholu v krvi zavést novou jednotku: 1 zeman......;-D

8 6
možnosti
FS

"místo promile alkoholu v krvi ": To je starý. To už dávno existuje- přece 1 Havel.

3 1
možnosti