Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LK

L91u10b87o37š 45K90r22i13m19l

17. 6. 2013 11:18

Velmi mne pobavilo, že zmiňujete "protikorupčního" senátora Jiřího Dientsbiera. Toho, který za trafiku v senátu odešel z pražského magistrátu a uvolnil tak ruce "korupčníkům". ;-D

0 0
možnosti
VH

Možná jste celý hin z čísla 150 miliónů (+ dvacet či třicet ve zlatě).  Jenže ti pánové, kterým byly tyto hodnoty zabaveny jsou podnikatelé. A pak jsou to částky srandovní.

  Můžeme se ptát, proč nebyly peníze na účtech - to je jediné. Ale 70 ÷ 80 miliónů u lidí, kteří oficiálně vlastní miliardy je opravdu sranda částka.

  A co se mně moc líbí, jak všichni křičí o 100 miliardách rozkradených. Jen nikdo neřekne, že jsou to odhady organizací jako AI, které se živí tím, že na tyto (jimi odhadnuté) částky poukazují.  Za miliardy z našich peněz.

0 0
možnosti
VH

"Bývalí poslanci Tluchoř, Fuksa a Šnajdr nejsou zrovna nejznámější politici."!!   Fakt? Kdo by to byl řekl o dlouholetém předsedovi poslaneckého klubu ODS Tlučhořovi, ministru zemědělství (jeden a půl roku) Fuksovi či dokonce o Julínkově pravé ruce a letitém členu DR VZP Šnajdrovi?  No, možná ten, kdo si všiml politické scény teprve před týdnem, jsa zlákán velkými titulky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 949x
Jsem muž středního věku , mám rodinu, 3 děti. Rád bych, aby ČR byla rozvinutou demokratickou zemí s vyspělou politickou kulturou, dobré místo k životu.

Seznam rubrik