Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RF

R41a74d95i89m 52F37r88a51n70c

16. 5. 2013 12:01

Je dobře, že muži středního věku (dokonce i mladší) se více začínají aktivizovat a odvážněji angažovat ve prospěch poctivého občanstva a státu.

Jakube, jsme s vámi.R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Ahoj Jakube, srdečně tě zdravím.

Mám takový dojem, že až po 22 letech svobody /jedna generace/ se začínáme učit, jak se v té svobodné společnosti chovat a jak nastavovat řekněme společenské normy přijatelného a nepřijatelného. Jednou za 4 roky volit je velice málo.

Po 22 letech mi dochází, že pojem občanská společnost nejsou jen zahrádkáři, charita a jiné. Je to také trvalý a informovaný tlak na politiky. Mám dojem že se učíme- i když mnohem pomaleji, než jsem si představoval.

4 0
možnosti
Foto

Ahoj Jendo, taky tě srdečně zdravím :-)

Komunisti u nás zlikvidovali svobodu na dvě generace. Takže jestli se během dvou generací po roce 1989 naučíme žít v demokracii, bude to celkem úspěch.

2 0
možnosti
Foto

Jakožto člen týmu Demagog.cz děkuji za zmínku a snad i za podporu :-)

3 1
možnosti
Foto

Činnost Demagog.cz velmi oceňuji. Good job R^

1 0
možnosti
PH

Pane Dlohoš, což takhle změnit systém řízení. Celá naše republika, potažmo i celá EU je postavena na dotacích, nemožných regulacích, složitých a nejasných zákonech a přerozdělování. To přímo vybízí k nekalostem. A jeden poznatek ze života, čím více jdeme v Evropě na jih, tím větší zlodějna.

0 1
možnosti
Foto

Ano, čím více jdeme na jih, tím větší zlodějna, ale též čím více jdeme na východ, tím větší zlodějna. A já bych raději šel na západ.

Složité regulace a dotace jsou samozřejmě velké téma, naprosto souhlasím.

2 0
možnosti
VH

Opravdu odporné!!!  Jen: řekněte, prosím, ve kterém evropském státě reálně zamezili "masivní korupci"?

(To, že čtete jen o desetině případů v jiných státech neznamená, že tam neexistuje. Jen není zajímavá pro naše "sdělovací prostředky".)

1 5
možnosti
Foto

Jak píšu v blogu - všude se najdou politici náchylní ke korupci. Ne všude jim to ale projde, viz např. http://zpravy.ihned.cz/c1-59679350-nemecky-exprezident-christian-wulff-pujde-pred-soud-kvuli-korupci-nechal-si-zaplatit-od-podnikatele

5 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 949x
Jsem muž středního věku , mám rodinu, 3 děti. Rád bych, aby ČR byla rozvinutou demokratickou zemí s vyspělou politickou kulturou, dobré místo k životu.

Seznam rubrik