Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je na čase, že se po dvaceti letech opět obracíme k východu, ke svým slovanským bratrům. Říkejte si co chcete, ale svůj k svému. My Moraváci jsme pro.

2 2
možnosti
Foto

Můžete prosím sdělit důvody, kvůli kterým jste ráda, že se obracíme k východu?

0 0
možnosti
JP

No a prezident byl pozván na recepci a podle mne tam neměl důvod nejít. To, že se tam zliskal jako mužik, je jeho problém, nikoliv ruské ambasády nebo českého státu. Pokud byl tvarohový Péťa v Moskvě a tam se lobovalo za Temelín, tak na tom není nic divného, to dělaj všechny země. Pouze my lobujeme za to, aby se na Krásnom ploščadi mohly prodávat "Václavské klobásy" (tedy místo představitelů velkých firem, vozíme na státní návštěvy přištipkáře, hlavně, že si cestu zaplatí, jim naroste ego a státu se zlevněj náklady na cestu).  No a proč nevydat osobu  k trestnímu stíhání, máme takových tady dost, jen se divím, že jsme neposkytli azyl těm "Pussy riots" (psát jen anglicky, jinak by to cenzor pro vulgaritu oprávněně vymazal), ty by sem zapadly jak cosi kamsi. Kdo zná jen trochu Rusko, tak ví, že stíhání asi nebude neoprávněné;-D

4 4
možnosti
LV

No, s tou oprávněností stíhání v Rusku bych byl opatrnej... Je pravděpodobné, že ten dotyčný asi máslo na hlavě má, ale ti, kdož o jeho vadání žádali a kteří ho budou soudit, tam mají určitě nejméně stejnou porci.

Pravda je, že bychom se neměli stávat zemí, kam jedni mafiáni zdrhají před jinými, momentálně silnějšími mafiány. Ať si to tavárišči vyříkají mezi sebou.

A k té podnikatelské delegaci. Kdo tam měl jet? Šéfové Škodovky? ČEZu? Home Creditu? Proč? Oni už dávno dokázali, že si tam umí poradit i bez vlády. Vláda má podpořit právě ty menší firmy, jak Vy posměšně říkáte "příštipkáře", kterým taková státní podpora může pomoci se na tamním trhu představit a poznat potenciální partnery.

3 0
možnosti
JT

kdepak, kolonisté z EU nás jen tak nepustí

5 2
možnosti
FS

Autore,budíček!Je už 21 století!

7 5
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 949x
Jsem muž středního věku , mám rodinu, 3 děti. Rád bych, aby ČR byla rozvinutou demokratickou zemí s vyspělou politickou kulturou, dobré místo k životu.

Seznam rubrik