Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RO

Prozradím Vám tajemství. Mafie u nás opravdu existuje. V mainstreamu. Nikomu to ale neříkejte.

0 0
možnosti

Chce to klídek

a zapojit se do budování pravdy a lásky!

Proč by jste nemohl být taky mafián?

Nenávist a zlobu, nechte Schwarzenbergovi!;-D

4 0
možnosti
Foto

Mezi havlopravdismem a demokracií je rozdíl jako mezi nebem a dudy. Teprve jakmile se zbavíme lidí, ovládajících propagandu, bude možné hovořit o demokracii, dříve ne.

5 1
možnosti
PK

Nejsem nějaký fanatický Zemanofil, ale že by se vysloveně na Hradčany prolhal s tím nesouhlasím. Politika je daleko horší než sport, kde se fauluje, podvádí, filmuje, droguje a tak ani jedna ze stran nehraje a ani nemůže zpravidlaí fair play.  Pominu-li podle mne ne příliš šetrný útok na paní Theresii, tak knížecí tvrzení, že je mužem budoucnosti je lež nemající obdoby. A to co do obsahu politiky tak i řekl bych slušnosti, solidnosti. K matičce Rusi upínají své zraky mnozí, ale jestli by Miloš při omezených pravomocech dokázal vyautovat Westinghouse tak s nadsázkou "klobouk dolů"

6 1
možnosti

Aha, takže snůška sprostých lží je "ne příliš šetrný útok".

Zajímavé měřítko.

Můžete naznačit, kde nehrála fair Jeho Jasnost?

0 0
možnosti
JS

To ještě nic není proti EU, která soustavně likviduje poslední zbytky svobody a demokracie v členských zemích.

4 1
možnosti
SB

To máte těžké, pane autore. Když věříte frázím z naprosto tendenčních sdělovacích prostředků, které pracují ve prospěch Schwarzenberga, tak se Vám musí zákonitě zdát, že se Zeman na Hrad prolhal.

Já umím uvažovat vlastním rozumem a nevěřím všemu, co mi sdělovací prostředky k věření předloží. Proto Váš názor nesdílím.

8 2
možnosti
HS

To vy jste na tom o poznání lépe. Vás dokáží ta "správná a netendenční" média přesvědčit o tom, že jasná lež není lží, ale mediální manipulací těch "zlých a zmanipulovaných" médií. Blaze vám a vašemu zdravému rozumu.

3 2
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 949x
Jsem muž středního věku , mám rodinu, 3 děti. Rád bych, aby ČR byla rozvinutou demokratickou zemí s vyspělou politickou kulturou, dobré místo k životu.

Seznam rubrik