Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Nebudu hodnotit prezidenta Husáka protože do tohoto Vašeho hodnocení nepatří. Zeman s Klausem mají opravdu mnoho společného, ale s demagogií to nemá co dělat. Oba jsou jediní  politikové na tom našem ,,malém písečku" , zatím co ostatní jen politikaří a jde jim jen o osobní prospěch. Týká se to všech, z TOP 09, ČSSD i ODS. Oba presidenti  možná pro své ego a důvěřivost měli špatný odhad na své spolupracovníky či nástupce v čele politických stran které zakládaly nebo dokázali dostat na výsluní politické scény.

0 0
možnosti
Foto

Já si s dovolením budu nadále myslet, že ti tři jsou si podobní jako vejce vejci.

Souhlasím s vámi, že Zeman a Klaus jsou talentovaní politici. Ovšem způsob, jakým svůj talent využili, je naprosto šílený a má velmi negativní dopady na ČR.

0 0
možnosti
DS

Nejdřív jsem chtěl napsat spoustu cynických hlášek, narvat do toho tunu arogance a podobně, ale pak jsem zjistil, že vám pomůže jen jedna věc. Vemte rýč, podívejte se na film Frankenstein a oživte Havla, protože ten Vám nějak vypadnul.

Jinak podle mě byl nejlepším prezidentem Hácha. Zaprvé tím, že se mu nestaví pomníky - je tedy stále člověkem. Potom tím, že jako jediný prezident zachraňoval životy.

Havla rád nemám. Na jeho popud jsme opustili Sovětské trhy a to byla chyba. A navíc byl čtyři období prezidentem, čímž se postavil po bok jihoamerickým diktátorům...

0 0
možnosti
Foto

Blahopřeji, myslím že se vám povedlo napsat spoustu cynických hlášek a narvat do toho tunu arogance ;-)

2 0
možnosti
OK

pravda a karma, tihle tri si opravdu mohou podat ruce

3 0
možnosti
Foto

První a poslední prezident, kterého havlopravdisté protlačili pučem ve Federálním shromáždění dokráloval a od té doby si lidé ovládající propagandu nešrtli. Je to sice velká náhoda, ale musíme za ni být vděční. Neprošel ani muž s rádiovkou (Sokol), ani muž s koženou brašnou (Švejnar) a dokonce nyní ani muž s čírem. To vyvolává vlny zlosti mezi havloidy a pocity zmaru. Oni se nevzdají a dokud budou ovládat propagandu tak jako dosud, budou to zkoušet znovu a znovu.

0 8
možnosti
Foto

Obávám se, že není nic, coby Husák, Klaus a Zeman uměli lépe, než propaganda. Cynická, demagogická propaganda.

3 0
možnosti
Foto

Máte zápornou karmu. Příliš zjednodušené, příliš tendenční.

3 3
možnosti
Foto

Prostě máme o prezidentovi velmi odlišné představy. Já si přeji prezidenta, který by byl především garantem právního státu a pozitivní autoritou. Což ani jeden z nich pro mě nebyl, naopak je vnímám jak odstrašující příklady.

5 0
možnosti