Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Chyba nejen v nadpisu ale např. co to je "měkké dovednost". Jinak článek velmi povrchní, také tomu karma odpovídá. Např. si myslím, že zase s inteligencí "Čechů ...a Moravanů) neuděláte zázraky. Ani když jim poteče do bot a zlepšíte školství. Dříve byl prostor v terciální sféře, dnes o tom pochybuji. Z více lidí techniky neuděláte. Syn pracuje v softwarovém oddělení Frankfurtské burzy v Praze. Hemží se to tam cizinci. Bulharsko, Srbsko, Češi nejsou.

0 0
možnosti
Foto

Práci a majetek, nám nebudou brát roboti, ale politici. Ti jsou největší zhoubou lidské civilizace.

0 0
možnosti
VM

V42á59c77l29a59v 86M58a49c20h

23. 11. 2018 13:24

být Vámi dám si pozor, Napsat software pro robota který by zvládl v europarlamentu hlasovat stejně kvalitně jako průměrný poslanec je otázka chvilky. V úvahu připadá generátor náhodných čísel, v pokročilejší variantě pak analýza textu a počítání frekvence slov jako socialismus, gender, multikulti, Soros apod.

2 0
možnosti
OP

Pokud musíme očekávat takovou změnu, která bude požadovat od občanů permanentní přizpůsobování se novým profesím, pak se ti noví lidé stanou pouze povrchními a zároveň psychicky vyčerpanými pracovníky a práce schopnými budou ta k max do čtyřiceti. A když budou do třiceti studovat, to budou výkony ...

0 0
možnosti
Foto

Autorko, nemáte dojem, že druhé slovo "nám" je v nadpisu zbytečné??

0 0
možnosti
Foto

Je skoro půl desáté večer a v nadpisu se nic nezměnilo. Autorka prostě na diksusi kašle a nečte ji. Zřejmě. ;-)

0 0
možnosti
SB

Jsem rád, že jste napsala blog a otevřela pod ním diskusi.

Dala jste mi tím možnost otevřeně vám napsat, že vás považuji za špatnou osobu, protože jste v EU hlasovala proti Maďarsku.

1 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 528x
Poslankyně Evropského parlamentu a patronka projektu motivačních stáží pro mladé PročByNe? Místopředsedkyně Výboru pro rozpočtovou kontrolu a členka Výboru průmysl, vědu a energetiku. Místopředsedkyně představenstva Evropského liberálního fóra. Patronka Českého hnutí speciálních olympiád pro mentálně postižené sportovce. Nestraník, zvolená za ANO.

Mými hlavními tématy jsou podpora podnikatelů a podniků, kreativní průmysly, věda a výzkum a profesní růst a motivace mladých lidí.

Seznam rubrik