Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZO

volko, velký, pechar vaše starost o mé zdraví nijak nesouvisí s tím že ten kdo kouří je nemocnej.a jinak na volka sedí přesně to co napsal.zloba, frustrace agrese a hoooodně pod stresem.moje zdraví je naprosto oukej ,přátelé, stres zvládám naprosto s přehledem na rozdíl od kuřáků kteří jej evidentně nezvládají a třes jejich rukou s cigaretou je jasnou známkou o jejich vážných duševních, pracovních či osobních problémech, čineschopnost zvládat stresové situace.a co se týče alkoholu, v malé míře nijak neškodí a nikdo nemusí být léčen, na rozdíl od cigára kde je návykovost daleko větší a nekončí to jen u jednoho denně.a samo že platí i to ostatní, vajgly na zastávkách atd.nebo mi to chcete vymluvit?zkuste to.ale rozumný protiargument nemáte žádnej, maximálně jste schopni opět naplácat něco že jsem zralej  na lékaře.chacha pánové zkuste mi dát rozumný protiargument proč kouřit.rád si jej přečtu a bude li rozumný máte mou omluvu.;-Dchutě do toho;-)

0 3
možnosti
MP

Házíte kuřáky do jednoho pytle. Ty závislé a vajgly házející kde je napadne na straně jedné s těmi, kterým se ruce netřesou, když si týden nezapálí, jakož nikde vajgly neházející, na straně druhé. Nevím, jestli jste „zralej na lékaře“, ale posíláte-li za ním jiné vy sám, dost možná, že by vám nějaká psychoterapie pomohla.

Jestliže alkohol v malé míře neškodí, proč by měly v malé míře škodit cigarety? Ne každý kuřák kouří denně, ne každý kuřák má ve zvyku smrdět ostatním pod nos.

3 0
možnosti
ZO

Každej kuřák je nemocná osoba a měl by bejt léčen.Ale na hlavu.a platit si to ze svýho.tolik ztracenýho času když tyhle partičky žužlají smrdutý cigáro, třesou se jak ratlíci v zimě ve sněhu či v dešti se hned tak nevidí.rozum mi nebere co v tom smradu vidí, smrdí jak popelnice a ještě za to platí.což je nejvíce legrační.pak mají 40 let na krku a nevylezou do prvního patra po schodech/pro šťouraly, obrazně řečeno/.a ženská s cigárem v ruce je tragédie sama o sobě.v kombinaci s parfémem za dva litry a smrdutým oblečením neodolatelná kombinace.nemluvě o vajglech na zastávkách či před úřady.mnohdy pohled na zvracení.a ještě hezčí pohled je na maminu tak 25 let, v jedny ruce táhne dítě a v druhý má cigáro.směšný figury tihle kuřáci.:-P

1 2
možnosti
Foto

frustrace, zloba a agrese vyústí časem v dlouhodobý stres, který vážně ohrožuje vaše zdraví;-D

3 0
možnosti
Foto

Pokud je článek myšlen jako ironie, pak bezvadný. Pokud není, tak bych kuřácké pauzy vyřadil z placené doby / v době kouření kuřák nepracuje, nekuřák ano/. Plat bude ponížen o prokouřenou dobu - tedy cca 10 minut x počet cigaret vykouřených v praco¨vní době. Pak bude vše v pořádku.

3 9
možnosti
Foto

jak kdo.....já už sice nekouřím, ale když jsem šel "na tyčku", obvykle jsem si u toho bezvadně rovnal věci v hlavě....u lidí, co se živí hlavou (programování, vývoj, konstrukce, ale i např. řízení jakosti a dalo by se pokračovat....)....to pitomost rozhodně není. Dodnes mi to trochu chybí...."na zadku u PC", totiž ten mozek nefachá 8h v kuse naplno i kdybyste se rozkrájel......

....zajímal bych se spíše o celkový výkon pracovníka. Je-li skvělý, pak ať kouří, tancuje nebo cokoli, co ho udrží ve výkonu. Stojí-li za kočku, tak k čemu je, že nekouří a "maká" 8h v kuse? Zisky firmy tvoří výkony ne účast.

Vaše logika sice "zní logicky"...ale v praxi nefunguje. Tj. zvýšení výkonu se nedočkáte tím, že pracovníkovi obsadíte beze zbytku každou minutu.

P.S. Sám pracuji jako poradce, po kterém to kdejaký klient vyžaduje....abych přitnul jeho zaměstnancům morálku a "vytížil je".....dlouze a bolestně jim to vymlouvám a tlačím spíše na výsledky než vytíženost. Smysl to má částečně u výrobního pásu, ale i tam vám lidi po čase odpadnou a je otázka, zda pár minut pauza by výkon nezvedla, pokud by jim byla "dobře prodána" Nemluvě o negativním dopadu plného vytížení na kvalitu.....rozumná rezerva bývá paradoxně efektivnější;-)

11 1
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1332x
Redaktorka investičního magazínu www.quote.cz