Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když voláte po nízkých firemních daních, aby si prachatí těch pár cenťáků s CZ na mapě všimli, tak proti tomu musíte mít vysoké daně u osob. Tak jako jinde v Evropě - vždyť Britové i za baronky měli sazbu 50% a ne 15.

Plné nákupní vozíky - bohužel i já jezdím jen k "Lídlovi" (škarohlídi říkají - co není k jídlu, najdeš v Lídlu, není to samozřejmě pravda) nebo do Globusu. I pro rifle za 199. Důchodci na základě letáků objedou vždy 3-4, aby ušetřili a taky nakupují pro mladé či pracující sousedy, co jím dají dýško.

Samozřejmě, že tato země není spálená, ale buďme kritičtí. Rakušané po odchodu Rusů v r.1955 velmi rychle dohnali Západ a přiznejme si, že se to nám přestalo dařit. Spíš se ten CZ koláč poslední léta zmenšuje.

1 0
možnosti

Ale abych jen nekritizoval - kdybychom měli politiky na úrovni, tak se v parlamentu počastují hrubými výrazy jako v Londýně, ale jde jim přece jen víc o společné - jsou všichni Britové. Bohužel MY partajničíme i v zahraničí.

0 0
možnosti

Prý lidé raději dorazí na pracák a najdou si vedle toho melouchy. To mně rozesmálo.  Neříkám, že to tak někdo nedělá, pokud ano, tak to rozhodně není raději, je to z nouze, že jej k tomu zaměstnavatel nutí, aby za pracovníka nemusel téměř nic odvádět a než umřít hlady, tak pracovník zvolí takovou formu, vždyť za bránou stojí dost ochotných, kteří by na takové vyděračské podmínky přistoupili. Každý soudný člověk si spočítá, že taková forma zaměstnání je pro něho nevýhodná, žádná nemocenská, důchod, nemožnost hypotéky, v případě úrazu žádné finance atd. A ta věčně omílaná mantra o plných nákupních vozících a přeplněných parkovištích, to už ani nelze komentovat. Kdysi se dělali malé nákupy, téměř každý den, dneska lidi zajedou do superhyper marketů na velký nákup s větším časovým odstupem a denně nakupují jen např. pečivo apod.

3 1
možnosti

ten poslední odstavec je jako: "...i skladník ve šroubárně si může přečíst Vergilia v originále..."

2 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1332x
Redaktorka investičního magazínu www.quote.cz