Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Měli by nejspíš demonstrovat za to, aby průmyslové podniky neřídili lidé. Protože jen tak lze dosáhnout bezchybného provozu. Autorka vyhrabala další drahokam ze své vlastní umanuté hlavy. Duze velmi fandím, jsou tam obětaví lidé, kterým jde o přírodu, dělají pro ni hodně, tlačí na zákonodárce, aby se neničily zbytky lesů, co máme, např. také zabránili vykácení stromů v chráněné oblasti, vysazují nové stromy, čistí řeky a potoky, náplň opravdu bohatá. Jak jste na tom s láskou k přírodě vy, paní autorko? Jaké akce máte za sebou? Těším se na odpověd.

2 0
možnosti
JK

Tady jsou jejich konkrétní výsledky, kdyby to někoho zajímalo.

https://www.hnutiduha.cz/o-nas/nase-uspechy

1 0
možnosti
IB

I72v37o 64B62o41u62š14e

12. 3. 2021 11:12

Proc myslite, ze je nezajima?

2 0
možnosti
MP

Nesmíte číst jen titulky, v textu to autorka vysvětlila hodně konkrétně.

2 2
možnosti
Foto

Tak tu otravu teoreticky vyšetřuje policie. Proti čemu by vlastně měli demonstrovat?

Greenpeace s duha obecně protestují proti systémovým věcem, ne proti konkrétním kriminálním kauzám.

Od vás jen ubohý pokus kopnout si do aktivistů.

3 5
možnosti
Foto

M91a36r63e93k 76H51u77r39t

12. 3. 2021 11:18

Vyšetřuje právě TEORETICKY. Prakticky stáhla ocas mezi nohy a čeká až to přejde. Kdy jindy mají zelení fašouni jít do boje proti zlému kapitálu když ne teď? Ale peníze nesmrdí co?

4 2
možnosti
MP

Ty lidi nezajímá nic opravdového, nejn otrávená řeka, ale ani to, že denně umírají tisíce dětí hlady, ani to s nima nehne,natož aby někde protestovali. Studenti taky "stávkovali" jen místo školy. Jakmile přišly prázdniny, klima už v ohrožení nebylo:-).

4 3
možnosti
JK

Dost primitivní názor. Hledala jste někdy jak např. Duha pomáhá přírodě? Jaké akce pořádají a co všechno např. pro ochranu lesů nebo ohrožených zvířat dělají? Hledala jste to? Svěřte se, ať vidím, že nejste jen přihlouplá občanka, která má ve všem jasno.

0 0
možnosti
AL

Nikdo neví, kdo to byl, protože všichni ví, komu ta firma patří :-)))

10 1
možnosti
PV

Nejspíš je to pod jejich rozlišovací schopnost. Jako u každého chlapa není problém rozbitá židlička doma, ale postrkovaní se dvou diktátoru v Somálsku je ten správný problém k řešení ... ;-D

0 3
možnosti
JV

Zrejmne to nezajima cely narod . :-(

1 0
možnosti
MB

Zase není vše špatné ! Už alespoň víme, že DEZA to nebyla ! Taky víme, že aktivisté jsou docela obratní lezci. Tu a tam někde na komíně visí ! Samotný Faltýnek chtěl o řeku bojovat. Před hlasováním svolal mocnou klubovou poradu a čekal. Dočkal se, ve stanovený čas musel začít mluvit ministr zdravotnictví ! Viník je jasný - Blatný ! On zmařil to hlasování v PS ... ! :-)

9 1
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3118x
Normální holka, co putuje světem, má ráda přírodu a slušné lidi. Svět je malý cirkus, který je třeba pochopit a vybrat si pro sebe to nejlepší.

 

www.mojezelena.cz

 

Seznam rubrik