Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Otázka pro pány Miroslava Vlasáka a Milana Šťastného, kteří dali minus mému diskusnímu příspěvku. Pokud tedy autorka textu není hloupá, i když ona sama pouze doufá, že není, pak tedy musí být chytrá. V čem se ale podle vás ta její chytrost projevuje? Její článek je hloupý nepochybně. Zcela naplňuje Werichův výrok - to je blbý, to se bude líbit.

0 3
možnosti

I kdyby to byl veskrze hloupý článek (jako že mně se až tak úplně hloupý nezdá), nezakládá to právo podle něj ocejchovat člověka jako hlupáka. Ve spoustě jiných oborů vás třeba může převálcovat.:-)

1 0
možnosti
JK

V textu doufáte, že nejste úplně hloupá. Doufat jistě můžete, ale ve skutečnosti jste jen koťátko jiné barvy.

0 7
možnosti
ZW

Jich se to netýká. Oni topí ekologicky, radiátorem...

7 0
možnosti
JB
MT

Doufám, že to de čtou i ekoaktivisté, mám pro ně bezvadný filtr, který propustí pouze elektrickou energii z OZE, ať ČEZ ten atom a uhlí strčí někam. Stačí jenom zastrčit do zásuvky. Cena pouhých 10 000 Kč.

1 0
možnosti
ZH

Jenže jste zapomněl dodat, že ty přístroje musí být v určité topologii vůči sobě. Takže v závislosti na instalaci elektrické sítě v bytě musí být nejméně dva. Tedy už za dvacku (nebo víc). Vy mi připadáte jako podvodník, který naláká na částečné řešení a pak donutí lidi k další útratě.

1 0
možnosti
Foto

Ekologisté - to je jako náboženství. Reálnými fakty je nepřesvědčíte. Asi bych pro ně udělal nějakou rezervaci a tam je nechal ať si zkusí založit civilizaci fungující na základě jejich představ, odtržených od fyzikálních zákonů ...

13 1
možnosti
Foto

Ukazovat ty mamlasy v televizi by mělo být trestné.

13 0
možnosti
RH

No, kdyby byli v kleci a vybíralo se při tom na sirotky, proč ne.;-D

6 0
možnosti
Foto

No když se podíváte na regiony kde se uhlí těží tak zjistíte, že slova o destrukci komunit....mají realný základ.

Stejně tak mají realný základ slova o tom, že uhelné elektrárny škodí zdraví.

Ty skupinky jsou možná trošku moc radikální, ale rozhodně mají víc zdravého rozumu a úsudku než Vy , minimálně než Vy jak se prezentujete svými blogy (pokud to není od Vás jen placené PR energetické loby)

6 74
možnosti
ZH

;-D;-D;-D No, říkali mi při vyřizování jisté záležitosti, že ve vašem věku byste už mohl mít rozum... Teď začínám mít podezření, zda náhodou nejste autorem toho blábolu vy?

32 1
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3118x
Normální holka, co putuje světem, má ráda přírodu a slušné lidi. Svět je malý cirkus, který je třeba pochopit a vybrat si pro sebe to nejlepší.

 

www.mojezelena.cz

 

Seznam rubrik