Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

Zasloužená karma.

Děkuji za správný pohled a nadhled, kdy na základě části života těžkého tj. úmrtí každého lidského jedince si skupina politiků vytvořila svoji vizi, že takto a za těchto podmínek a jedině s corona politickou náplní budou moci své vládnutí praktikovat, až do své vlastní konečné corony.

0 0
možnosti

M21a61r24t96i87n 91Š72u87l74c

14. 3. 2021 18:49

Nebojte se děti, všechno dobře dopadne. Nakonec se objeví sympatičtí Piráti, co bohatým berou a chudým dávají. Sváží ruce hrabivcům, vyždímají z nich co se dá. Všechno bude transparentní, vše se bude hlásit, všechno bude všech.

Bude se zpívat, tančit, rum poteče proudem. A ten proud nikdy nevyschne, protože je tu Brusel, země zaslíbená odkud přišli Piráti, a ten se už postará ..a za to nebude chtít nic, než tuhle zemi a moc zde rozhodovat. ;-)

1 2
možnosti
Foto

Pane Šulci, doporučuji váš příběh napsat do některého blogu, tolik nevšední fantazie v několika větách!

Vše se hlásí jinak již dnes, oligarchům a rudým bratrům, kteří již vykradli a okradli, co se dá... Nejméně rok žijeme totiž v reálném socialismu pod nomenklaturou dvou očividných estébáků. Figury ze sekty Burešovy jsou nalezlé všude jako švábi. V čem udělali soudruzi chybu? :-)

2 0
možnosti