Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuji a přeji pěkný den, myslím, že stále máme co zlepšovat v mnoha směrech, je potřeba naučit děti samostatně přemýšlet...

:-)

0 0
možnosti
Foto

Paní Dito, pěkné zamyšlení a bezvadná myšlenka na konci.R^ Dneska všechny ty tablety......

0 0
možnosti
Foto

Když slyším slovo dětské hry tak se mi vybaví ty z mého mládí. Kuličky, panák, školka s míčem, školka se švihadlem, hoňka, schovka, pasák, vybiška a to jsem se ještě nedostala k těm základním, které se provozují i dnes.

Sedět doma, to smrdělo prací navíc, proto jsme se všichni setkávali venku, na vesnici bylo pořád co dělat a rodiče nechtěli, aby se nám zkrátily žíly, tedy nás dokázali kdykoliv zaměstnat.

Tady je ten zakopaný pes, dnešní děti nemají doma žádné povinnosti, proto v klidu sedí u počítače, kam by utíkaly, vždyť i ostatní kamarádi jsou na tom stejně, sedí na zadku, kynou a serfují.

A rodiče, ti jsou spokojení, ví že svoje ratolesti najdou doma, žádné šoky z pozdního příchodu, rozbité hlavy, roztrženého trika, nebo stížností sousedů.

Já tyto děti moc lituji, protože vzpomínky které mám na ta pevná dětská přátelství, která se rodila z lumpáren, jsou pořád živé a připomínají mi, jak krásné dětství jsme my prožívali.V

0 0
možnosti
Foto

R26o92m45a93n 30K53o17z58e97l

26. 11. 2016 21:18

Já bych to tak neřekl. I dnes vidím venku mnoho dětí a když jsem vyrůstal já, tak počítače ještě nebyly, nebo velmi málo, ale tehdy zas děti přitahovala televize. Kdo nechtěl chodit ven, tak seděl u ní. Spíše vidím problém ve strachu - jak vím o jedné známé, že 9letého nikam nepouštěla samotného, prý to nejde, je jiná doba.

0 0
možnosti