Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Jo, u nás už to zase venku pěkně voní, jako dřív. Jsem ale, alespoň pocitově, o třicet let mladší. A to se nám ten pokrok ještě plně nerozvinul, protože někteří, jako já, mají ještě pořád ten plyn zastropovaný. Ale kotel na uhlí se už těší a když se nedívám, vyplazuje na ten plynový jazyk.

0 0
možnosti
PS

Greendeal zničí Evropu ti chytřejší už to ví roky. Nikdo neví zda greendeal má nějaký vliv na klima jediné co víme bezpečně že Evropu žene do chudoby. Víme že to co Evropa ušetří Čína/Indie spolehlivě nahradí přesto se chováme jako lumíci co nemohou dočkat konce útesu. Pokrok vždy šel ruku v roce s levnou a dostupnou energií to teď padlo. Poprvé v historii byla stabilnější levnější technologie výroby nahrazena dražší a méně spolehlivou s tím že v budoucnu se vše určitě vyřeší.

Pokud Evropan zchudne nebo se energie stanou příliš drahé tak rozhodně nebude řešit ekologii. A ono už se to děje pamatuji si kouř z komína jak bylo poznat kdy člověk zatopil nebo přiložil. Pamatuji se jak šetřílkové pálili hnědé uhlí. A je to tu zpět a nemluvím tu o vesnici u hranic mluvím tu o satelitu 15km od Prahy. Nemluvím tu o tom že to říkal pan XY to je realita kterou si můžete ověřit na vlastní oči.

S nadsázkou můžeme říci že poprvé od středověku se musíme modlit za mírnou zimu.

19 3
možnosti
JD

J71i17ř72í 93D62a27n43i57š

28. 12. 2022 14:12

V nedávných mrazivých dnech jsem v noci potkal starého pána s kárkou u kontejneru na plast. Původně jsem myslel, že nemůže spát a tak jel vyvézt plasty. Ale potom jsem si všiml, že se všechny ty petky a podobné zajímavosti pohybují ne směrem do kontejneru, ale směrem do kárky.

Tak hloupý, abych nevěděl, co se dá v mrazivé noci dělat s plastem, zase nejsem.

0 0
možnosti
Foto

Asi bych to nazval "větvičkovatění" :)

1 4
možnosti
PV

P91a64v15e35l 98V74é75b84r

14. 12. 2022 10:37

Nu, pochlapte se a zkuste něco vyvrátit-

3 0
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,36
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články