Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vzpomínám si, jak nám na vojně vařili blaf, který se skládal ze strouhaných jablek a brambor. Myslím, že se to jmenovalo nějak jako grenadýrský marš, či jak... Vojna mě naučila sežrat všechno... ;-)

2 0
možnosti
Foto

Grenadýr jsou brambory, nudle a cibule.;-) Tohle byla asi nějaká inovace;-D

0 0
možnosti
JV

J65a73n 75V82e23r66n66e78r

19. 9. 2022 13:28

Já na tom nevidím nic neobvyklého, ba ani hrozného.

Nedávno jsem ležel v nemocnici po nehodě, operaci a šroubech v kostech. Když člověk leží, dostává do břicha injekce na ředění krve - běžná věc. (dokonce jsem si je poslední dny v nemocnici píchal sám, abych se to naučil až půjdu z nemocnice a dostanu je domů - i doma jsem nějaký čas ležel a pak byl na vozíku. Jen lehké štípnutí, nic tragického.)

Aby se vědělo jak je krev naředěná tak se dělají odběry. Nevím co je na tom hrozného nebo divného.

Když mě přivezli z nemocnice, chodila mi ji odebírat sestra domů.

3 0
možnosti
Foto

Bylo to nepříjemné, ale dalo se to vydržet. Autoři blogů někdy zveličují, nebo si z něčeho dělají legraci, což je můj případ.:-) Jinak samozřejmě chápu, že tyhle úkony byly nutné.

0 0
možnosti
DP

Známe, ale myslela jsem si, že za těch 15 let, co jsem to absolvovala, se kvalita nemocniční stravy změnila k lepšímu, a koukám, že ne... Byla jsem tam 12 dní, protože mi furt nemohli srazit teplotu, a nedalo se to jíst. Naštěstí jsem měla zásobovače zvenčí. :-) Atmosféra a péče profesionální, trochu studená, jídlo hnusné... Na injekce na ředění krve se pamatuju, když jsem si urvala achillovku, píchala jsem si je 6 neděl... Ale když se trefíš do špeku, tak to docela jde... To jsem v nemocnici byla 2 dny a vydržela jsem krom dvou rohlíků a ranního kafe raději nejíst. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Také jsem měla něco z domova, ale to bylo ovoce a něco sladkého na zub.

:-)

Ovšem sestřičky fakt zlaté, i když mi ubližovaly;-D

0 0
možnosti
Foto

Já myslím, když vidím ten blaf na fotce, že bys vzala za dobré i mou kuchyní... ;-D

1 0
možnosti
Foto

ale jdi ty. Tvůj vyhlášený guláš.. ;-D

0 0
možnosti
PB

Fůůůůj, to je ale ošklivej clickbait.... ;-D

1 0
možnosti
Foto

Tak sorry.;-D

Příště už si dáte pozor.;-D

0 0
možnosti
JN

J87a64n 69N92o51v20á44k

19. 9. 2022 9:29

Prof. dr. R.Kohoutek: "patientia = trpělivost, snášenlivost, tolerance, strpení, mírumilovnost, shovívavost, odvaha, vytrvalost..." Zdá se, že vám něco chybělo.:-)

1 0
možnosti
Foto

A přitom jsem se tak snažila.:-)

0 0
možnosti
MR

Lidi se casto ohaneji tim, ze nemocnice neni restaurace, ale kde jinde nez v nemocnici by mel clovek dostavat zdravou a vyzivnou stravu...

2 0
možnosti
Foto

Asi to mělo být dietní a zdravé, ale jist se to nedalo.;-D

0 0
možnosti
AP

již dlouho vím, ze mnoho ukonu od praktika az po nemocnici je o penezich za ne, takze pokud by mi byly nejake ukony neprijemne, urcite bych se ptal, z jakeho duvodu jsou provadeny. Pokud by mi nebylo rozume odpovezeno, odmitl bych je ...

1 0
možnosti
Foto

Tak on člověk napůl mimo po narkóze nějak nemá sílu diskutovat. Ale když jsem se zeptala, bylo mi ochotně vysvětleno.

2 0
možnosti
Foto

Cokoliv z toho jste mohla odmítnout proti informovanému reverzu. Dokonce i tu operaci. I jídlo se dá objednat "zvenku". Ale to by pak holt nebylo na "fejetonek".

1 3
možnosti
Foto

Odmítnout operaci, která byla potřeba, by nebylo moudré. A tamto ostatní... injekce na ředění krve mají také svůj účel a já věřím, že to lékaři nepředepisují pouze kvůli bodům na pojišťovnu.

2 0
možnosti
TN

Jeden z nejlepšch clickbaitů po dlouhé době

2 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5490x
Zasloužilá matka osmi dětí (tří vlastních a pěti vyvdaných). Průvodčí v tyrkysových "vobludách." Autorka knihy Cesta do blikajícího pekla. Druhá kniha-Tajemství domu v L. vyjde již brzy.

Seznam rubrik