Diskuse

Klimazlo

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

no, paní autorko, obávám se, že si tu vesnickou idylku poněkud přibarvujete. Ano, na vlastním dvorku to má každý načančane...a pak vyveze starej sporák za humna do lesa, přece to nebude vozit do města do sběrného dvora.

2 1
možnosti

To máte tak, paní Kovářová, západ dnes disponuje výhradně politiky, kteří by měli být chovanci v Bohnicích. Pamatujete Grétu Thunbergovou na zasedání OSN, kde čím větší koninu vyslovila, tím větší aplaus politiků sklidila? Žádný český novinář ani ČT, jak jinak, tehdy neinformovali o tom, že tam dorazila petice 500 světových vědců klimatologů. Generální tajemník OSN - Portugalec zakázal onu petici přečíst. Dal přednost geniálním myšlenkám Gréty T.

No a západní politici se od té doby doslova předhánějí, v tom, kdo více poškodí vlastní zemi. Ne, ne za inflací a cenou energií zatím GreenDeal v takové míře nestojí. To teprve přijde, neb političtí idioti Evropy ala češští piráti jsou schopni v EU prosadit urychlení GreenDealu. Stran těch energií přišel jeden americký pošuk na nápad v roli samosoudce zakázal světu nakupovat ruský plyn a ruskou ropu, přičemž objem obou komodit na světovém trhu nelze nahradit ani v krátkodobém ani v dlouhodobém horizontu. Podporu našel jen u politických idiotů 40 zemí západu včetně Fialovy vládní koalice. A tak ceny obou komodit na burzách zdivočely.

Mimochodem tenhle idiotizmus západních politiků včetně těch českých vyčíslil a shrnul pro evropské daňové poplatníky Bloomberg takto: https://www.bloomberg.com/opinion/articles/2022-07-18/europe-energy-crisis-bailout-will-top-200-billion-if-russia-cuts-gas-supply?srnd=premium-europe.

Stávající politici západu zničí a rozloží západ zcela spolehlivě. Mnoha způsoby, nejen Green Dealem, protiruskými sankcemi a jimi rozpoutanou rusofóbií. Mj i Vaším oblíbeným tématem stran problematiky LGBT. A Fialova vláda je premiantem oné virové idiocie západních politiků v čele s jakýmsi Bidenem.

13 3
možnosti
PK

To sedí jako poklice na hrnci a jen poznámka k panu Bid., ve státech má velké slovo Kamala...

1 0
možnosti
  • Počet článků 192
  • Celková karma 27,37
  • Průměrná čtenost 2279x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik