Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Další šikana důchodců a voličů nepřítele? "Neděláš dobře, Jaromíre, že strkáš ty sirky zpátky do krabičky..." 

6 0
možnosti
Foto

Šikana? Jen kritická připomínka k jedné skupině důchodců. K té, která vidí v osobě Babiše anděla a dobrodince. Snad mohu napsat, že je jen sprostě využívá ke svému osobnímu prospěchu....? Šmejdi neprodávají jen hrnce....

4 0
možnosti
JR

J14a54n 39R78á53ž

8. 9. 2021 13:15

Parádní zjednodušení: Hnutí ANO volí jen důchodci a jednodušší voliči.

Takže cca 30% voličů jsou jednodušší lidé....Ach jo!

PS. Jsem důchodce a ANO nevolím ani já, ani nikdo v rodině, ani nikdo z mých přátel a známých, většina důchodců. Že Babiše volí především důchodci je mýtus.

5 1
možnosti
Foto

Ne. To není mýtus. Nikde nepíši, že ho volí všichni důchodci....Vy a Vaši známí prostě nejsou v té polovině důchodců, kteří ho volí a nechají se od něho uplatit a oblbnout. Nebo se stydí to přiznat.

7 0
možnosti
MM

To je závisti!!! Už se těším, až nám bude vládnout politolog. To bude všechno šlapat.

4 3
možnosti
Foto

Závist? A co mu mám jako závidět...? Tohle je opravdu hloupý argument...

5 3
možnosti
OD

Pane Bárta, to není o věku, IQ, vzdělání, to je o charakteru. Normalizace nám tu vychovala jistý model chování, který rezonoval v devadesátých a žije dodnes. Typ člověka, který neudělá jen to, o čem ví, že ho to okamžitě vytrestá, člověka, který se naučil starat se jen o sebe, myslet jen na sebe, ostatní považuje za kořist pro své levárny, konkurenci v boji o prachy a posici, či zdroj služeb a peněz v rámci výhodných styků a vztahů.

Jsou to asociálové a emoční a citoví lobotomici, kteří nepřipouštějí obecná pravidla, která by je omezovala v životní chamtivosti.

Agroferda je jejich vzor a guru, protože uměl zatím se vším a s každým vyyebat.

Pokud vítězí, znamená to, že oni to mají správně nastavené.

6 0
možnosti
PK

Nepochopitelné že tenhle lempl řídí zemi

4 1
možnosti
PK

P46e74t38r 31K58r85á86l

8. 9. 2021 18:25

Zajímavé je to , že Vám ty lemplové před ním nevadili.

2 0
možnosti
JSS

jen to nechvalte. Babiš hraje falešnou hru a jen myslí na sebe. je mu jedno zadlužení, hlavně že kape. A s tím Klausem a zemanem dejte pokoj - i onise zasloužili o pogrom v zemi. Chtějme změnu a od základu.

5 0
možnosti
Foto

Já jen tedy jako obyčejný člověk Vás chytré poprosím o radu.

Kdože je ta změna od základu ? Prosím konkrétně - kdo to má být? !!

PS...p.B.jsem nevolil a nebudu volit,a jdu za chvíli do důchodu...jen pro jasno předem!!!

4 0
možnosti
JK

Část naší společnosti je málo odolná vůči působení agresivní reklamy i propagandy. Neviditelnější ukázka až dech beroucí naivity je vidět na případu tzv. "Šmejdů". Jak lze přinutit někoho k činu, který by jinak dobrovolně nikdy neudělal. Následně se za svůj čin dotyčný stydí a zapírá ho, nebo ho fanaticky obhajuje.

Nezranitelnější jsou ti, které semlel reálný socialismus, tihle lidé neumí autoritám odmlouvat, stačí se jen stylizovat do role autority. Podobně jsou na tom lidé s nízkým vzděláním, kteří necestují a často jsou odkázáni na pomoc státu. Samostatná kapitola jsou předlužení dlužníci v exekuci, nebo těsně před ní, ti se stébla chytají, stačí jim slíbit opravdu málo a nevadí jim, že jste to minule nesplnili.

Dohromady je to významná část populace, která hledá pomoc shůry. Dost je nakrkne, když mluvíte o tom, že každý svého štěstí strůjce a každý se musí umět o sebe postarat, nebo se má aspoň snažit, což je pravicová klasika. Už neslyší, že i pravice se chce postarat o potřebné, je to pro ní totiž prestižní záležitost. Tuhle část populace stačí vystrašit, to jde snadno, pravdu nikdo nezkoumá, a pak slíbit i nemožné, Navíc jsou i hodně poslušní a chodí k volbám zodpovědně.

Pak tady máme hromadu občanů placených státem, co zpívají písničku chlebodárce.

Původní souboj ideologický se změnil v souboj o moc. Hlavně za éry Klaus - Zeman se rozjelo kádrování na všechna důležitá místa, dosazování loajálních a možnost manipulovat policií i soudy.

V souboji o moc je jedno co říkáte, hlavně potřebujete dost hlasů, nejdřív lidi dostatečně vyděsíte, třeba, že nám někdo ze zahraničí krade lithium za stovky miliard a pak stačí se být v prsa, že jen já to umím zastavit. Jak myslíte že to dopadlo? Dnes není nutné moc děsit, úplně stačí pár zapálených vědců několikrát denně na obrazovce. Lhaní se už taky nikdo moc nediví, takže stačí prohlásit, že vaše tělo bude pro dobro roztrháno a mesiáš je na světě.

Tupě věřící mají vůdce, zachránce a víc je nezajímá.

18 1
možnosti
Foto

Velmi přesné. Bolestivé, ale přesné.

6 0
možnosti
RR

Když vidím mínusy u komentářů, které s blogem souhlasí, těším se na odpoledne, až přijdou pracující ze zaměstnání. Za mě karma.

4 0
možnosti
JF

Tážete se, pane Bárto, "Kde jsou všichni ti kluci z plakátu?" Správná slušná - nikoli ta echt česká - odpověď zní, že jim prošla expirační lhůta, prostě jsou po datu spotřeby! ;-)

1 0
možnosti
JB

Babis je ohromny patlal. Ale z nejakyho duvodu je to duchodcum jedno.

7 0
možnosti

Vážně si myslíte, že ho volí jen důchodci?

0 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.