Foto

Nezbláznil jste se? Proŕuský terorista přece nebude útočit na proruského politika..

Foto

Neřekla bych, že unikl pokusu o atentát.

LP

útok hlavně signalizuje nezvládnutí emocí a hysterie u některých postižených jedinců. To, že ruSSko válčí na UA s tím sice souvisí, ale fakt jen okrajově.

Mně se čin atentátníka jeví jako naivně pragmatický! Jde o staršího člověka se sníženými emocemi. Mohl vnímat neřešitelnost politiky, mohl se cítit zahnán do kouta, a to každé zvíře zaútočí! I člověk.

Foto

Juraj Cintula je zřejmě dosti rozháraný člověk. Jeho mnohé aktivity si vzájemně rozporovaly a nedá se o něm asi jednoznačně říci, že má vazby na proruské skupiny.

LU

Ficova strana Smer má 23% podporu voličov Slovenska, značnú časť tvoria voliči Kotlebu , Harabina, ktorých im Fico ukradol.

Aby si ich udržal máva pre nich domáce keci, ktoré média preceňujú, väčšina sa na tých výplodoch baví, našiel sa primitýv, ktorý tomu veril a šiel zastreliť Fica.

Ale skutky sú celkom odlišné.

Slovenský premiér Robert Fico sa stretol s predsedom ukrajinskej vlády Denysom Šmyhaľom v Užhorode.

Počas tohto stretnutia Fico vyjadril podporu mierovému plánu prezidenta Ukrajiny Volodymyra Zelenského Fico uistil Šmyhaľa, že Slovensko nebude brániť súkromným slovenským firmám, aby na Ukrajinu dodávali armádnu techniku na výstavbu obranných línií. Okrem toho Slovensko podporí program Ukraine Facility, ktorý zabezpečuje alokáciu 50 miliárd eur pre Ukrajinu z Európskej únie.

Rešpektovanie suverenity Ukrajiny

„Po stretnutí s predsedom vlády SR Robertom Ficom sme podpísali spoločné vyhlásenie, ktoré posilní naše bilaterálne vzťahy založené na vzájomnej dôvere a rešpekte,“ píše Šmyhaľ.

Dokument podľa ukrajinského premiéra potvrdzuje pripravenosť na ďalšiu spoluprácu zameranú na rešpektovanie územnej celistvosti a suverenity Ukrajiny v rámci jej medzinárodne uznaných hraníc.

Slovenský premiér okrem toho Šmyhaľovi sľúbil, že naša krajina neprestane v podpore vstupu Ukrajiny do Európskej únie. Ukrajina berie na vedomie „pevnú a dôslednú podporu Slovenskej republiky európskej integrácii Ukrajiny“.

Čert aby se v tom vyznal, co je pravda, a co je lež!

Za to vděčíme petrohraskému trollingu, který proměňuje pravdu v lež a lež v pravdu!

AK

Po zářijových parlamentních volbách plus letošních prezidentských volbách, v nichž opozice prohrála všechno, co zatím mohla prohrát, a ječela jako smyslů zbavena v parlamentu, v médiích, na veřejnosti, i s podporou mnoha herců na tribunách, jako kdyby nebylo v demokratické společnosti normální přijmout s klidem prohru; tam někde bychom hledal aktuální nápad Cintuly, že zbaví Slovensko té démonické hlavy „mafie“, jak bývá Robert Fico opozicí i mediálním mainstreamem a neziskovkami vykreslován.

JK

Hledat můžete, ale je to klasická půlpravda, SMER-SD na čele s Ficem se stávající atmosféře aktivně podílela, postavila na ní prakticky celou volební kampaň.

  • Počet článků 5
  • Celková karma 12,35
  • Průměrná čtenost 446x
odborník v oblasti mezinárodních vztahů, analytik, redaktor, tlumočník, mluvím francouzsky, německy, rusky.

Seznam rubrik