DR

Šokující byl nejenom ten atentát samotný, ale též to, co na následné tiskovce předvedli pánové Blaha s Dankem.

Foto

Nevěřím tomu, že je to možné, ale já s Vámi v tomto souhlasím!

Foto

Jak může být nesouhlas s názory či jednáním bližního svého, natož premiéra, impulsem k útoku na něj? Mám jiný naturel a tak to nechápu. Znám však místní diskutéry, kteří jinak smýšlejícím vyhrožují inzultací. Také patří jako atentátník na opačnou stranu barikády, než jaké stojí premiér Fico.

Foto

Dívala jsem se na TA3 a poslanci SNS Blaha a Danko už to mají vyšetřené. Může za to opozice a liberální tisk. A už také vědí, jak proti tomu bojovat - přitvrdit. Kdo se chce podívat, ať si pustí zpětně vysílání TA3 někdy okolo 15.45. Je to opravdu výživné.

LB

Nechme umlknout vášně a poté se na vše snažme podívat s rozvahou. To by mělo platit pro nás řadové občany, ale jako první přikázání by to mělo být pro politiky. Modlím se nejen za pana Fica, ale také za to, aby si to ti politici uvědomili. Je-li tomu tak, jak říkáte, a já nemám důvod Vám nevěřit, pak jako úplně první by si to měli uvědomit ti, o kterých mluvíte.

Foto

Přesně na to jsem si včera vzpomněla, když vztekem se zalykajici Blaha ze SNS obviňoval liberální média a opozici z šíření nenávisti. Přes vážnost situace mě rozesmál.

JZ

Atentát na Fica je odsouzeníhodný, takto se spory neřeší. Nicméně si vzpomínám, že na šíření nenávisti se podílel i jeho straník Luboš Bláha, který provokoval vulgární skandování příznivců Smeru vůči prezidentce Čaputové.

Foto

Být vulgární je něco jiného, než střílet.

Chápete to?

TT

Pěkně jste to napsal, Lukáši. Je správné žít ve společnosti, kde můj názorový protivník není mým nepřítelem, ale člověkem, s nímž se to pokusím vyříkat, a když ho na svůj názor nepřivedu, stejně se spolu můžeme třeba dívat na hokej. Hranice, kdy se odpůrci určitých premis ničí, je hranice, která znamená válku.

PK

Zasel vítr, sklidil bouři.

Mám ovšem obavu o Slovenskou opozici. Vůbec mě nepřekvapí, že bude tento čin zneužit.

I přesto doufám, že Fico útok přežije. Nemám ho rád, ale tohle překračuje vše, co jsem ochoten akceptovat.

Foto

SNS už se na ni chystá. Já jsem zde po slovenské volbě prezidenta v jedné diskusi napsala, že Slovensko má blíže na Balkán, než na Západ a dostala jsem čočku. Tak nevím.

Foto

Máte pravdu, fanatismus a nenávist, která je vědomě lidem vštěpována do hlav politiky, prodejnými novináři a médii, je novodobý fašismus, který se neštítí ničeho, ani zločinů a vražd. Dovede zničit člověka, který se nebojí říct co si o současné situaci doma a ve světě myslí. Diktátoři a zločinci , jako byl A. Hitler, B. Mussolini a další, kteří měli ruce potřísněny krví nevinných, by byli spokojeni, že dnešní evropští političtí fanatici kráčejí v jejich šlépějích. Atentát na slovenského premiéra Roberta Fica je toho důkazem. .

PK

Ani nevím, že by evropští politici, začali agresivní válku na zemi svého souseda. Vlastně o jednom vím. Jmenuje se Putin a Fico touží býti jeho přítelem.

PK

Proč děs, paní Veroniko? Nemyslíte, že se měl Fico s agresorem zkusit domluvit? Třeba by s ním dojednal mír. Takhle nějak to přeci dokola píšete.

AK

Pravda a láska zaútočila.

Chudák chlap.

Kéž by přežil.

  • Počet článků 237
  • Celková karma 29,21
  • Průměrná čtenost 2686x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik