Novodobým Hitlerem nejsou nazýváni nositelé různých (i kontroverzních) názorů, ale jen a jen jedna osoba - Putin. A ten si to pojmenování plně zaslouží, protože v případě Ukrajiny kopíruje přesně Hitlerovy metody. Docela si ale dokážu představit, že vy a celý ten váš spolek v IVK o tom máte pochybnosti.

PS

P71e76t95r 49S37k95á59c50e53l

24. 4. 2024 22:26

Nemám války rád,diplomaté selhali. Selhalo i vedení USA, které jaksi neusiluje o zastavení války. Spíše naopak, že? Takže jaký je náš tzv. "spojenec" USA, který nás v letech 1938, 1968 a 1990 nepodržel? A nyní se staví, jakoby se jich konflikt netýkal. Pokud se mýlím, rád se USA omluvím. Ale to byste musel uvést vážné argumenty, jaké jsou USA mírotvůrcem...

Foto

J57a42n 30S54v92a94t16e18k

24. 4. 2024 14:36

Oni se zhusta ti, jichž se přirovnání k novým "Hitlerům" týká, zaštiťují právě oním zprofanovaným "nic než (myšleno vlastní) národ". To se pak ale tito "národovci" nesmí divit, že je někdo připodobňuje novodobým "Hitlerům".

Ono se ne nadarmo říká - V jednotě je síla. A nikoli nadarmo Putin a jeho nohsledi podporují právě různá "národní uskupení", protože Rusko se naopak chce řídit heslem - Rozděl a panuj!

Kdyby se podařilo Putinovi vrazit klín mezi Francouze (le Pen) a Němce (AFD), potom by si mohl mohl mnout své nenechavé pařáty, pomocí nichž by rád vrátil pod "svou ochranu" alespoň bývalé státy SSSR a ideálně i bývalé státy socialistického bloku.

Soudný člověk nemůže mít zájem o to, abychom byli zase jednou ve sféře jakéhokoli vlivu východního "rádoby impéria".

Takže se nedivme, když jsou ti, kteří se holedbají především zájmem o Česko, ostrakizováni a vylučováni z diskuze, protože pud sebezáchovy říká jasně - Již nikdy více podpora lidem a jejich názorům, které mohou mít za následek zpětný pád do ruského kurníku. On je totiž Putin liška podšitá a jako liška by onen kurník rád zplundroval...

Foto

Jak z Rudého práva. Skvěle. Nikdy mě nenapadlo, že se ještě něčeho podobného dočkám. Ještě klid na práci a je tam všechno.

Foto

Tak ten váš institut tu stále razí proruské, vůči Ukrajincům genocidní, myšlenky a nikdo vás neomezuje. A je vidět, že to funguje. Lidé už mají z Václava Klause jenom legraci a lidskou lítost nad tím jak jako člověk a hybatel 90. let dopadl.

Foto

Institut razí genocidní myšlenky? To je závažné obvinění. Máte pro to nějaký důkaz, odkaz?

Foto

Můžete nahlédnout do "diskuze" pod článkem pana Marka Trizuljaka, jakým způsobem majitelé jediné pravdy "diskutují". Slušně diskutujícího, ale s jiným názorem, někteří zesměšňují. A pro jednu paní jsou "chcimírové" čistokrevní kolaboranti. Atakdále.

HH

Tak např. v roce 1938 byli chcimírové skutečně kolaboranti...

Foto

Chcete říct, že samotný Václav I. Klaus si nevšiml, že mu raší knírek?

Foto

J13o82s47e16f 28B80á22r91t79a

24. 4. 2024 17:00

Při čtení blogu se mi vybavilo, jak paní Nerudová mluvilo právu veta: Představte si, že třída má 27 žáků a 26 jich chce jet na výlet na Šumavu a jeden do Tater. A kvůli tomu jednomu nepojedou do Tater, tak obhajovala zrušení práva veta. Mě napadl jiný, podobný příměr: Představte si, že 26 zemí bude chtít znovu zavést plynové komory a jedna země použije právo veta.

To muselo dát práce, než jste na takovou koninu přišel. To, že některé země (včetně naší) mají například na ekonomickou imigraci jiný názor, než většina ostatních států, neznamená, že ta většina prosazuje něco nehumánního, nebo nemorálního. To říkám s vědomím, že mi nekontrolovaná imigrace taky vadí a jsem pro důslednější ochranu hranic EU.

Foto

J49a24n 59A26n52d48r52l88e

24. 4. 2024 18:06

Ano, svoboda slova je pro demokraty svatá A Pravd a taky je ze nedemokrate ji vždy pro své nedemokraticke cíle zneužíváli,ať uz třeba Hitler, dnes putinovy hlasneě trouby, a k nim vy patříte,jakle. Hanba vam

PB

..... nálepkovat "Ádou" (kohokoliv), kdo nesouzní, či dokonce vehementně nesouhlasí s "nařízeným příběhem", je vizitkou (naštěstí) jen obskurních jedinců slabého ducha s nulovým potenciálem argumentace!,- ..... ve společnosti nepřevažují

  • Počet článků 447
  • Celková karma 36,21
  • Průměrná čtenost 4044x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik